Det bliver en dejlig uge !!!!!

Det bliver sådan en dejlig uge!!! Imorgen får jeg min elskede Fiat 500 Cabriolet.. Onsdag kører jeg til København med mine piger.. Vi skal til Distortion i Kbh!! Glæder mig til at opleve det 😉 Fredag tager jeg til Italien!! Jeg glæder mig til at se min kæreste !!!! arrrrrh <3 <3 <3

OG ikke at forglemme! Skal snart indspille min 2. single færdig.. Det bliver så godt så godt!

Hav en dejlig dag! Kys kys kys

Fandt lige nogle billeder jeg lige ville ligge ind.. 
kys!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

;)