Skriv en kommentar

 • Hej Anne. Jeg er helt vild med din knold på det her billede. Jeg har selv prøvet på at få mit hår til at sidde ligesådan, men det er ligesom om der er et eller andet der går galt undervejs. 🙂 Så jeg tænkte på om du evt. kunne fortælle, hvad du helt præcis bruger af evt. produkter, og hvordan du sætter det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Astridlee :)Haha, synes faktisk selv jeg laver dem rigtig grimme ;)Men kan da godt prøve at give en lille guide.Du kan putte hårlak i dit og gør det lidt uglede. og så sætte det op.Eller du kan købe noget Beach Texturiser og putte i håret. Det bliver brugt til hvis man vil have det der strand hår look 🙂 Men det gør dit hår lidt fedtede og gør at det er nemmere at sætte op i en knold og giver mere fylde til knolden.Hmm. Håber det hjalp lidt.Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Anne.

  Kan se at der allerede er én der har spurgt til din knold på dette billede, men jeg tænkte om du ikke eventuelt kunne lave en video eller billedeguide, hvor du viser hvordan du laver den?

  Ligesom du på et tidspunkt gjorde med din make-up. Ps. prøvede at ligge make-up efter din guide i dag, og det blev simpelthen SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *