LIGE NU!!! Webcam billeder fra bilen.. ;)

I dette indlæg, skriver jeg om mit liv :) God fornøjelse..

Photobucket

Godmorgen godmorgen godmorgen. Dette er et langt indlæg, om mit liv de sidste 2 år. Men har selvfølgelig forkortet det lidt 😉

Igår var jeg til møde ved Bloggers Delight. Jeg skulle lige have styr på nogle ting, og have svar på nogle spørgsmål.  Det fik jeg, så alt er rart 😉

Nu skal jeg finde nogle lejligheder min kæreste og jeg skal ud og kigge på, vi skal nemlig flyttet et andet sted hen. Ellers står dagen på at svare på mails, og finde ud af hvad der skal ske fremover med bloggen og mit liv.
Mange af jer har spurgt om hvad jeg laver i min fritid og om jeg har en uddannelse osv.
Jeg har en HG uddannelse, som jeg blev færdig med i februar. Jeg var rigtig færdig med skolen sidste sommer, men jeg mistede min mor i marts måned, og kunne ikke rigtig koncentere mig i skolen. Mit hovede var et helt andet sted.. Derfor fik jeg lov af skolen til at starte efter sommerferien, og tage mit halve år færdigt der. Jeg blev som sagt færdig med skolen i februar måned.
Efter skolen ville jeg begynde at synge igen og fokusere 100% på musikken. Jeg kom ind i Jon Nørgaards pladeselskab og management firma, og jeg elskede at være der! Det var en lang proces, men vi fik indspillet en sang, og jeg øvede mig lidt på at skrive sangtekster.

I sommer kom jeg så ud og spille min single på stort set alle diskoteker i DK. Det var ofte sådan at jeg spillede 3 jobs på en nat, både torsdag, fredag og lørdag. Der var en fredag hvor jeg spillede 5 steder på en nat, men det var jo skide sjovt, og noget helt nyt for mig. Da jeg var børnesanger var det jo festivaler, skoler, indkøbscentre osv. jeg optrådte i.
Jeg havde virkelig travlt fra da jeg var 11-17 år, med at spille rundt omkring i DK. Det har resulteret i at jeg på nuværende tidspunkt har solgt 300.000 albums. Jeg har udgivet 5 albums i alt, så jeg var en travl ung dame den gang.

Nå, men det var lige et lille sidespring.
Det var i hvert fald noget helt nyt for mig at skulle spille om natten, men jeg synes folk var rigtig søde når jeg var ude. Jeg kan ikke huske hvornår jeg besluttede mig at gå ud af Jons selskab, men mener det var omkring december 2010. Samtidig med at Jon, og Amanda (min manager) arbejdede for mig, blev de også nogle skide gode venner for mig, og jeg synes vi kom rigtig tæt på hinanden.. De er nogle fantastiske mennesker!! Men vi var lidt for gode venner, til at tingene blev seriøse, så jeg besluttede mig for at gå ud af Jon’s selskab, og finde nogle andre at arbejde sammen med.
Det fandt jeg så.. Et par gange.. 😉 Har været i snak med rigtig mange forkellige mennesker i musik branchen, og indspillet nogle sange, men det er aldrig rigtig blevet til noget. For PUHA det tager lang tid, og så finder man måske ud af at det ikke er de rigtige mennesker at arbejde sammen med alligevel.. 🙂
Så skete det i slutningen af Maj måned at oprettede jeg en blog, på blogspot, fordi jeg altid har læst blogge selv. Jeg har klikket rundt intensivt i flere år, men har aldrig turde selv at oprette en blog. Men en aften sagde min kæreste så; NU GØR DU DET FANDME.. KOM SÅ I SVING.. Så for knap 5 måneder siden, oprettede jeg en blog, og så gik det ellers stærkt! Folk kunne åbenbart godt lide min blog.. hmmm. 🙂
Efter 3-4 måneder, blev jeg ringet op af Kira Eggers, som arbejder inde på Bloggers Delight. Hun står for “Celebrity-bloggerne”  derinde. Hun spurgte mig om jeg ville komme til møde med dem, fordi de godt kunne tænke sig at have mig til at blogge på deres side, hvilket ville sige at jeg kom til at tjene penge på at blogge. DET VAR HELT VILDT!!!! Jeg havde kun blogget i 3-4 måneder, og blev allerede spurgt om det.. SINDSSYGT.. Men jeg sagde selvfølgelig ja. Nu har jeg blogget ved Bloggers Delight i 2 uger ca. og har 500.000 sidevisninger om måneden, hvilket betyder at jeg er den der har allerflest af alle de 40 blogs der ligger inde hos Bloggers Delight. Det synes jeg fandme selv er ret sejt!!!!!! Det er jeg virkelig stolt af!!!!!
Så hvis i spørger hvad mit mål er lige nu, så er det af få danmarks største og mest læste blog!!!!!
Det er måske nogle høje ambitioner at have, men hvis jeg har lært en ting i musik branchen, så er det at tro på sig selv, og være ligeglad med hvad alle andre synes om dig! Det kan være folk siger du ikke kan, og ikke tror på dig, men der er det man skal være fuldstændig ligeglad, og vide AT DET KAN DU FAKTISK!!!! Kun lyt til dig selv, og din familie!
SÅ JA!!! Jeg får danmarks største og mest læste blog en dag! 🙂

Jeg er dog stadig ikke færdig med at synge.. Der kan gå et år før jeg kommer med en ny single, men der kan også gå 3 måneder, og så har jeg måske underskrevet en kontrakt med et pladeselskab. Sådan er den her branche 🙂

Det jeg ved lige nu er at jeg nyder mit liv, og jeg er ved at komme ovenpå igen efter min mors død. Helt ovenpå kommer jeg nok aldrig, men man lærer at leve med det! Nogle gange sker det alligevel at jeg får nogle ture hvor jeg kan være helt nede, og det mindste kan slå mig ud.. Jeg tænker på min mor hver dag, men jeg har det godt, og jeg har nogle fantastiske mennesker til at hjælpe mig videre. Min kæreste er nok den der har oplevet mig når jeg har været allerværst og mest ked af det. Han har virkelig set mine dårlige sider. Men han er her stadig 100% og elsker mig stadig lige så meget.. Hvis ikke mere.. Jeg mødte ham nogle måneder efter min mors død, så han nåede desværre aldrig at møde hende, hvilket han også er rigtig ked af. Men han ser rigtig meget af hende i mig, for jeg minder utrolig meget om min mor.. Og det bliver kun værre med tiden.. 😉 hehe

Der sker så mange gode ting for tiden bare pga. min blog.
Og tro mig.. I slipper ikke for mig så let! 🙂

Håber i kunne bruge det til noget.

Kærlighed ud til jer alle.
Kæmpe kys fra Anne

 

   

Skriv en kommentar

 • Rigtig godt skrevet smukke!
  Håber det bedste for dig fremover! Og held og lykke med bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en rigtig god hygge læsning med den blog Anne.
  Synes det var utroligt spædende, at læse det.
  Håber også, at man høre en ny single fra dig igen 🙂

  Hilsen Jeannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvad hedder din Chanel taske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det må have været sindsygt svært at miste sin mor i så ung en alder 🙁 Sender kærlige tanker til dig 😉 Døde hun af sygdom hvis man må spørge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Mille.

   Selvfølgelig må du spørge..
   Hun døde af kræft. Hun havde bryst kræft, som spredte sig 4 steder i hovedet.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita fuchs

  Heej Anne.
  Jeg er selv kæmpe mor-elsker og har faktisk fået skrevet hendes navn mellem skuldrebladene.

  Jeg synes det er så stort at du er kommet nogenlunde videre. Det er det hun ønsker – at se dig glad 🙂 Det er jeg sikker på 🙂

  Knus fra http://ninkrifox.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke et velskrevende og spændende indlæg (:
  Held og lykke fremover (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma og Seline

  Hej Anne. Vi elsker din blog ♥♥

  Rigtig godt skrevet. Vil du ikke også en dag skrive hvordan dig og Micky mødtes, og hvordan i blev kærester. Det kunne nemlig være ret hyggeligt at høre om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Anne.

  Super rart lige at få læst lidt om dit liv, og at du ikke bare lever et “prinsesseliv” med dyre vaner, men at du faktisk knokler.

  Din selvtillid er skide inspirerende for os andre piger. -så al held og lykke til dig fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yrsa

  Ved du hvad, det er også bare en en rigtig god blog du har. Læser den hver dag faktisk. Keep up the good work! 😉

  Ked af det med din mor ): , det sætter livet i perspektiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Du er simpelthen bare så skøn at følge. Kunne ikke lade være med at fælde en tårer, da jeg læste det med din mor. 1000 tanker og knus fra mig.
  Fortsæt det gode arbejde, du er en stor inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke k

  Sådan! Bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Puuh, blev helt våd i øjenkrogen da jeg læste det sidste afsnit omkring din mor, og at du stadig forsøger at komme videre. Det er altid forfærdeligt hårdt og urimeligt at miste en af sine nærmeste, men at miste sin mor – ingen ord må kunne beskrive hvor ondt det gør. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, og glæder mig til at følge bloggen. HVOR SEJT er det lige at din blog er den mest læste af alle BD-bloggene? 😀 You rock girl!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej søde Anne!

  Det var en super idé med at skrive sådan et indlæg – det giver et rigtig godt indblik i hvem du er som person, men også hvad det helt præcist er der sker i dit liv pt. Super sejt, at du vil dele alle de ting med os! Keep up the good work – du gør det RIGTIG godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Dejligt med et indlæg, hvor du fortæller mere om dig selv.

  Jeg mistede desværre også min far til kræften i juni måned og kan 100% følge dine tanker… man har det jo godt, men det er samtidig så hårdt og uvirkelig at man aldrig skal snakke med dem igen…det gør virkelig ondt!

  Håber du har det ok trods alt og held og lykke fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anne. Må indrømme jeg tabte et par tårer da jeg læste det om din mor.. Har altid været stor fan af dig og virkelig elsket dine sange! Synes det er fedt du er kommet så langt som du er. Det er virkelig stort! En ting mere, jeg læser din blog hver dag, flere gange om dagen. Du inspirere mig meget! Kan virkelig godt lide dig 🙂 samtidigt er du en kanon køn pige. Har du overvejet noget indefor modelbranchen måske? 🙂 Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Cecilie 🙂

   Sikke en sød kommentar. Dem kan jeg aldrig få nok af.. Det giver lige et lille smil på læben 🙂
   Så tak!
   Men nej, jeg har ikke overvejet noget inde for model branchen. Jeg er desværre ikke høj nok..
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tak for svaret 🙂 Ej du er altså bare blevet så smuk!! Kan huske dengang du var i rosengårdcentret i odense kg optræde 🙂 du var ikke særlig stor den gang. Hehe. Selvom vi er lige gamle :p hehe. Stor fan! Det er jeg sku 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne.
  Jeg kan virkelig godt lide din blog, fordi du er ærlig, og fordi du tør dele sådanne informationer om dit liv, med os læsere.
  Jeg havde et spørgsmål til dig, som jeg synes kunne være fedt hvis du gad drøfte det med mig – eventuelt over e-mail.
  Du har sikkert hørt det hundrede gange, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme ind i musik branchen! Jeg bliver opmuntret af min familie, venner og folk som bare randomly hører mig synge. Jeg synes selv jeg er virkelig god, både teknisk osv., og jeg ved ikke om du kan hjælpe mig med det. Men det kunne være så fedt hvis du gad.
  Jeg er en 19 årig pige fra Odense, og kender selv ikke til hvordan og hvorledes indenfor musikbranchen. Så jeg synes det kunne være rart at have en person, som kunne hjælpe mig lidt. Især fordi jeg også ser rigtig meget op til dig. 🙂
  Jeg håber på et svar. Du må meget gerne sende mig svar på e-mail, da jeg højst sandsynligvis glemmer at kigge her, hehe. 🙂

  Mvh
  Michelle F. // michellefriis.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne!

  Jeg synes du er for sej. Det er en vild blog du har, jeg har siddet mange dage og kigget lidt på den. Det er dejligt med nogle facts omkring hår, make-up, tøj osv. og links til nogle ret cool sider. Jeg synes faktisk også det er spændende, at høre om dit liv. Det er lidt mærkeligt, når jeg ikke kender dig.
  Gid jeg troede så meget på mig selv, som du gør på dig selv.

  – N

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU!!! Webcam billeder fra bilen.. ;)