Godmorgen allesammen :)

Søndag søndag søndag.. Og jeg mødte DJ ALIGATOR.. Kan i huske ham?? :)

Jeg troede egentlig bare min kæreste og jeg skulle se film hele dagen og lidt træne 😉 ..
Men det endte med vi kørte til Vanløse fordi min kæreste skulle tjekke deres nye video ud.. Det tog lige lidt længere tid end forventede.. Så nu er vi endelig tilbage i sofaen, og skal se de 3 film vi har lejet i blockbuster 🙂

I dag er jeg iført slap af tøj.. Og det gør man bedst i et par løse trænings bukser og en dejlig trøje over.
Mit trænings tøj er fra Abercrombie & Fitch. Det er jeg simpelthen så glad for!

Her er et par billeder fra i dag… FORRESTEN… Kan i huske DJ ALIGATOR??? Han kiggede forbi det  studie vi var i idag.. Det var sgu meget sjovt at møde ham.. 🙂 Han fortalte at hans “Whistle song” som han jo hittede med, og som jeg stadig kan gå rundt at synge, solgte 8 millioner i alt!!!! SINDSSYGT!!!

Dj Aligator fik taget nogle billeder i dag.. så tog lige et billede af noget af det de havde brugt til billederne 🙂

   

Skriv en kommentar

  • Elsker dine gummistøvler :-Dbtw – virkelig fin blog du har dig! 🙂 jeg følger dig!Tjek gerne min ud også: thisismette.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen allesammen :)