Kender i Chloe Schuterman? :)

PUHA! På med vinterjakken og pandebånd!

Min veninde har været hjemme ved mig hele dagen i dag og hygget 🙂 Vi har vasket tøj, og lavet god mad 🙂 Vi har været en del udenfor i dag, så det var dejligt at være pakket godt ind i min nye jakke, og mit dejlige varme pandebånd.

Jeg ligger måske billeder op på bloggen i dag eller imorgen, fra da jeg var mindre og da jeg var ude og optræde land og rige rundt. De er faktisk meget sjove, og det er vild gode minder jeg har fra da jeg optrådte den gang. Så dem vil jeg lige dele med jer 🙂

Glæder mig i hvert fald til at dele dem med jer. Men nu får i lige lidt billeder fra i dag.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • Cecilie

  Hvor er din jakke og pandebånd fra? Du er super smuk med pandebåndet.

  Knus Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Ramsø Larsen

  Hey Anna.
  Kan huske du havde et indlæg tilligere omkring dit pandebånd, og at du godt ville have et nyt men at du ikke kunne finde dem nogle steder.
  Ville bare lige fortælle dig at jeg arbejder i et tøjbutik der hedder Quintess. Ved ikke om du kender den? Men der sælger vi både de der pandebånd og i hue. Bare en lille hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Caroline 🙂

   Tak for tippet.. Det vil jeg lige undersøge..

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender i Chloe Schuterman? :)