Absolut yndlings morgenmad!

SLUT!!!!

Nu skal det være slut!!! Jeg elsker, elsker, elsker cola, men nu må det stoppe..
Jeg har været “cola fri” i en uge nu! Og jeg er meget stolt af mig selv. Jeg tror jeg drak en dåse cola om dagen før. Hvis ikke to? 🙂
Det var bare så normalt for mig lige at snuppe en cola til maden, eller på cafen, eller hjemme ved en veninde, eller til hyggen aftenen med kæresten. Men nu er der kommet andre boller på suppen, og vil derfor kun drikke vand til mine måltider, cafe ture osv.
Jeg stoppede på et tispunkt med at drikke cola i lidt over en måned tror jeg. Og det er helt utrolig så hurtigt man kunne se det på min krop, og hvordan jeg fik det indeni!

Min hovedpine som jeg har næsten hverdag kan også skyldes for meget af det cola. Jeg skal til lægen imorgen og snakke med hende om mit hovedpine problem.. Det bliver spændende at se hvad hun siger 🙂

Måske i har nogle fif til hvordan man nemmest vænner sig af med det?

   

Skriv en kommentar

 • Jeg har ikke drukket cola i flere år, og jeg startede samme sted som dig, men erstattede det i stedet med saftevand, og på et tidspunkt, vænnede jeg mig helt af med trangen til noget sødt-sukkerholdigt, så jeg drikker kun vand, mælk eller the nu (dog ikke så meget the)… Så bare hold ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  ja, det vildt som man nærmest bliver afhængelig af cola. Jeg sørge bare for ikke at have små penge på mig for så kan jeg ikke købe dem på skolen 😉 også har vi det heldigvis heller ikke hjemme.

  http://christinastinn.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvergang du er derhjemme og har lyst til Cola eller andet sødt. Så gå ud og børst dine tænder og drik et kæmpe iskoldt glas vand efter, det hjælper. Tro mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Cola bruger også Børnearbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis du ligesom mig også er rigtig glad for kulsyren, kan du drikke danskvand – det er min foretrukne , skal det være lidt mere spændende kommer jeg citron/appelsin saft i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Anne!
  Lyder kedeligt med den hovedpine.
  Jeg havde selv konstant hovedpine for nogle måneder siden. Det var værst lige over øjnene.
  Jeg fik en tid hos fysioterapeut, og det er det bedste jeg har gjort!
  Jeg fik noget strålebehandling i nakken, og jeg har ikke mærket min hovedpine siden!
  Hør din læge om det kunne være en ide, i hvert fald en anbefaling herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  vand med citrondråber .. så bliver det ikke så kedeligt 🙂 er selv cola kvartalsdranker og bruger citrus tricket hver gang jeg skal vænnes fra det ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Danskvand er det bedste alternativ.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Cola er min største kærlighed – men jeg er bare ikke klar til at give slip.
  Så i stedet for at lave en kold tyrker, har jeg bare forbudt cola i hverdage.
  Hvilket altså også er svært. Det er sjovere, når man ikke må!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anne.
  Jeg har ikke drukket sodavand i over 5 måneder, til at starte med glemte man det lidt, men tænk – god smag i munden 5 minutter og hovedpine eller uden hovedpine med noget ligeså godt 🙂

  du kan også købe – f.eks saft og danskvand, og blande det. Det smager fantastisk! Faktisk næsten lige så godt som sodavand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Din hovedpine kan måske også skyldes at du er holdt op med at tdrikke så meget cola. Det har jeg selv været ude for flere gange i cola-stop forsøg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heeeej Anne
  Jeg går til sådan noget sygeplejeske kontrol omkring min kur og hun har sagt man godt må drikke en halv liter cola light om dagen?! Det lyder voldsomt men sandt. Det tager ikke dit hovedpine problem men det vis du abselut skal ha cola så var det lige mit bedste råd 🙂 Jeg drikker selv kun en halv liter om ugen eller hver anden eller tredje. Du kan læse mere om min kur på min blog hvis du er interesseret 🙂
  Men jeg tænkte at du måske fik nok væske. For der står jo på din blog du træner meget og hvis du så ikke får nok vand (hvilket er meget) så får man også en satans hovedpine 🙂
  Håber du får en god weekend og du kommer over din hovedpine. 🙂
  Knus Rina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Læste lige Rina’s kommentar, og tænkte jeg lige ville sige at Cola Light er noget af det dummeste man kan drikke! Udover det er fyldt med E-numre er nogle engelske læger inde på at nogle af de stoffer, der er i Cola light kan være kræftfremkaldende.
  Plus hvis du tænker på at stoppe med det Cola dér, for at tabe dig/være sundere så er det som at spise kage istedet for lakrids. Sødestoffet i Light’en binder fedtet i kroppen, så i sidste ende feder det faktisk mere end den almindelig Cola. Bare en lille opsang 😀

  Men som de andre siger – danskvand!! Specielt Egekilde sodavandende, med alle mulige forskellige smage. Super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Katrine:
  Bullshit. Sorry, men det er fuldkommen pladder, du siger om Cola Light. De er ALDRIG bevist, at hverken Cola light eller alm. cola skulle være kræftfremkaldende, og gu’ binder det da ej fedtet i kroppen. Det kan det slet ikke…
  Det Cola Light gør ved nogle (relativt uintelligente) mennesker, er at de tror, de så kan æde uhæmmet, fordi de drikker mindre sukker..
  Undskyld, men folk skal virkelig sætte sig ind i tingene.
  Hvis Cola Light bandt fedtet i kroppen ville diætister og læger jo ikke anbefale det som slikerstatning til folk, der skulle tabe sig, og hvis det vitterlig var kræftfremkaldende, ville sundhedsstyrelsen nok være lige mere på omkring det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nej, det er ikke bevist det er derfor jeg skriver at de er inde på at det KAN være kræftkaldende.
  Min mor har en lang uddannelse i ernæring, og hun ville aldrig anbefale det til nogen! Så det kommer an på, hvilken ekspert det er. tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolut yndlings morgenmad!