Sneakpeak på hår :)

I underskud :)

God eftermiddag ladies 🙂
Jeg vågnede alene op i morges da min kæreste smuttede tidligere på morgnen. Jeg bryder mig ikke om at sove alene, gå i seng alene, eller vågne op alene, så det var lidt ensomt at vågne op i morges. Men det sker så sjældent, så det går nok 😉

Jeg er aldrig sulten om morgenen og jeg ved at det er så dumt at springe morgenmaden over, men det er bare svært at tvinge sig selv til at spise når man på ingen måde er sulten. Så jeg sprang morgenmaden over.. Jeg tog i stedet hen og trænede og det resulteret i at jeg var total i underskud med mad. Jeg var 353 kalorier i underskud. (Hvis man kan sige det)
Men det blev hurtig ændret da jeg spiste en god gang frokost.

Jeg spiste: nogle mandler, 2 æg, rugbrød, en banan, og en skål ananas 🙂
Kunne ikke helt spise det hele, så jeg har lidt til senere.. Faktisk nu. For jeg er lidt sulten igen.. 🙂

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeak på hår :)