Mobil pics.

New in.

Da jeg sad ved frisøren igår og blev forkælet puttede hun også noget i mit hår da jeg havde fået det farvet, vasket og var ved at være færdig. Det duftede simpelthen så godt, at det ville jeg også have! 🙂
Så jeg købte cremen med, inden jeg tog hjem. Jeg tror desværre at jeg godt kan gå hen og blive lidt afhængig af det. Den duft er virkelig fantastisk. Tænker på sommer, strand, sol og kærlighed når jeg dufter til mit hår. Og det er da bestemt ikke så ring endda!

Man kan både bruge cremen i vådt og i tørt hår. Men når man bruger den til tørt hår, skal man bruge lidt mindre end når man putter den i vådt hår da håret godt kan blive lidt fedtet. Det er svært IKKE at putte meget i!!! 🙂

Cremen giver masser af fugt (hvilket mit hår har brug for) og det gør håret blødt og blankt. Det skal selvfølgelig mest bruges til spidserne. Men fordi det dufter så dejligt bruger jeg det til hele håret.

Cremen kan købes på: Strandvejen 136, 2900 Hellerup i Salon Du monde.
TLF: 39621312

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mobil pics.