Hygge billeder :)

Sjippetov. Tjek videoen!

Inden jeg vandt børne mgp skøjtede jeg 5 gange om ugen, og jeg elskede det! Jeg tror stadig jeg ville elske det lige så højt, men der er noget i mig der ikke rigtig tør at vende tilbage til isen.. Nå, det var et lille sidespring. Men inden jeg tog til skøjtetræning varmede jeg op en time inden, og nogle gange halvanden time inden jeg kom på isen.
Jeg sjippede rigtig meget! Det vil jeg begynde på igen. For det er noget jeg kan gøre derhjemme. Så hvis der er en dag jeg ikke lige orker at tage ned i fitness, så sjipper jeg bare derhjemme.

Jeg blev helt hook’d på det igen, da jeg så denne video!!! Hun er jo sindssyg. Hun giver den så meget gas, at man selv får lyst til at træne igennem!
Tjek lige videoen!!!

   

Skriv en kommentar

 • Hun er hvertfald hakket godt ned! Hold da op..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal da lige love for hun giver den 110% 😉

  http://kassandragold.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hun kunne ligeså godt være en mand.. synes virklig ikke det er feminint med så mange muskler, hun er jo ikke bare tonet, det der er ekstremt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, sjipning er godt! Har selv sjippet siden jeg var 13-14, og nu er jeg 20! Se om du kan lave tricks også udover at hoppe speed, som hun gør i videoen! 🙂 Dobbelthop/dobbelunder er også rigtig hårdt og giver godt!

  http://www.johannethorhauge.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn… Man får jo helt dårlig samvittighed når man ser hende… Hold da ferie… – Og hold da op hvor hun er oppe og kører ;o) hehe

  Vil give Annesofie ret, det er ikke pænt til kvinder med så mange muskler… Six-pack er helt ok hos en mand, ikke ved en kvinde…

  Xoxo
  Sabrina
  http://sabbywood.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Man skal ikke lade sig skræmme af hendes muskler. Hun har jo trænet i årevis og spist ultrasundt!…tjek hendes hjemmeside bodyrock.tv. Den er fantastisk motiverende (for mig), og du får et gratis hjemmetræningsprogram og kostråd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anne,
  synes ikke du skal være bange for at starte med at skøjte igen! I mange klubber (Jeg er selv fra Skøjteklub KBH) er der et hold for “gamle” løbere, der vil starte op igen for sjov. Det er virkelig en fantastisk følelse at suse over isen, og det synes jeg ikke du skal snyde dig selv for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Stor respekt for, at hun træner så hårdt. Men når det så er sagt, så vil jeg hellere veje 5 kg for meget, end at have hendes krop. Jeg har aldrig set noget så ufeminint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Jeg synes godt nok hun er sej! 🙂 Jeg ved godt nogle synes det er ufeminint med sådan en krop, men jeg gad godt have at min krop så sådan ud! 🙂 1000 tak for den inspiration, det giver helt sikkert mig motivationen til at få trænet lige det hårdere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Synes ikke ligefrem at hendes krop er så pæn. Jeg vil gerne være tynd MEN har ikke noget imod at have de kvindelige former! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Utroligt som i piger næsten allesammen skal hakke ned på hendes krop – prøv at være lidt mere positiv og accepter hvordan hun ser ud og selvom NOGEN måske synes det er for trimmet, så er dog sundere end at have 5 kg ekstra! Det er så typisk (mange) piger at finde den MINDSTE fejl ved andre flotte pigers udseende – bare fordi man får det lidt dårligt med sig selv.. Hun er da skide sej og det er ikke udseendet, der blev skrevet om, men hendes træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Munk

  Hej søde Anne.
  Lige til info, så har de også lavet en app, jeg mener den hedder bodyrock, hvor der er nogle af hendes øvelser osv. Håber det kan bruges. 🙂

  ibengmunk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Okay, hun er da godt nok trimmet. Fedt inspiration til hjemmetræning 🙂

  Med venlig hilsen
  Amalie

  http://www.bokseudstyr.dk/sjippetov

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge billeder :)