Væk extensions!

I dag skal jeg have fjernet mine extensions.. Puha, det er vidst også på tide!
Jeg har haft mine extensions i siden starten af sommerferien, og de holder overraskende godt. Kunne sagtens have dem i i længere tid. Men nu er det vist tid til at se hvordan mit eget hår har det. MEN.. Jeg skal dog have nye extensions i igen. Medmindre mit eget hår er blevet længere og tykkere 🙂
Jeg glæder mig faktisk til at se hvor langt mit eget hår er blevet!
Imorgen skal jeg hen til en veninde som er frisør, da jeg overvejer ret meget at få mit hår lysere. Bare lidt lysere end det er nu. Jeg skal se hvad hun kan gøre, og om hun vil anbefale at jeg gør det 🙂 Det er også ved hende der skal lave mine extensions igen. Så imorgen drager jeg til Hellerup til frisør Du Monde, for at se hvad de kan gøre for mit hår 😉

Hvis nogle af jer kommer fra KBH eller Sjælland, og tænker at få extensions så kan i prøve det her: Frisør Du Monde, Strandvejen 136, 2900 Hellerup. TLF NR: 39621312. Det er der jeg skal have extensions i om ikke så længe 🙂

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • camilla

  Hvilken slags extensions har du i? Hot fusion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  så tag et billede uden extensions 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne!

  Du har den fineste blok!
  Ville høre om du ikke vil lave et indlæg om dit yndlingstøj og smykker, hvad du laver i fitness og en video hvor du viser din makeup-rutine? jeg er meget imponeret over din blok!
  ps. havde du forresten ikke lige fået lavet hvide negle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Nanna 🙂

   1000 tak skal du have!
   Det lyder da som en rigtig god ide. Det vil jeg da helt klart lave en dag.
   Jo, har lige fået lavet mine negle hvide. Men kan slet ikke lade alle mine neglelakker være i fred, så bliver nød til at eksperimentere lidt med farverne på mine negle.
   Så derfor skifter mine negle farve en gang imellem 🙂

   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hva’ søren, nu er dine negle da mørke? Fik du ikke lige lavet dem hvide med glimmer? 😉
  Og Anne, prøv med mørkere hår! Eller en anden tone eller et andet skær måske. Lyshåret kan du altid blive, og det ved du, at du ser godt ud med. Så jeg ville helt klart eksperimentere lidt med de mørkere toner!

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Maj 🙂

   Jo det er korrekt. Men kunne ikke holder fingrene væk fra neglelakken i skuffen, og blev derfor nød til at eksperimentere lidt.
   Det er det direkte modsatte som jeg lige har fået lavet 🙂
   Vil gerne have det helt lysebrunt. Så jeg er i gang med at finde den helt rette lysebrune farve til mig. Det kræver lidt tid, men det kommer nok.
   Jeg har prøvet med de helt mørke toner, og det er slet ikke noget for mig. Kan slet ikke vænne mig til det, desværre! 🙂

   Knus fra Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vil også meget gerne vide, hvilken metode der er brugt til dine extensions? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anne

  Vil du ikke forklare lidt om hvilken slags extensions du har haft i, jeg har selv haft i før, men blev skuffet fordi de holdt kun 1 måned 🙁 Ville gerne have i igen!

  Lækker blog, knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Julie, Cecilie og Camilla.
   De sidste par gange jeg har haft extensions i har været med keratin. Det er små keratin totter de smelter på mit hår, helt inde ved hovedbunden. Min frisør har selv haft det i og siger at hendes holdte i 4 måneder. Jeg har mine extensions i alt for mange måneder. Men ved ikke hvad jeg gør rigtig, men mine extensions ryger ikke ud og de bliver ikke slidte. Det vigtigste når man har extensions i, er en extensions børste. Mit hår holder i ca. 7 måneder 🙂

   Jeg har lavet et indlæg om extensions på et tidspunkt, som er linket nedenfor. Det der er ved det indlæg er at jeg ikke får lavet extensions i Århus mere. Jeg får dem lavet her:
   Dette er adressen og tlf nr. Strandvejen 136, 2900 Hellerup. 39621312

   http://annegadegaard.com/2011/10/info-om-mine-extensions/

   Håber i kunne bruge det til noget. Ellers må i skrive til mig igen 🙂

   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niv

  Jeg vil også gerne vide hvilke slags extensions du har i! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Sidder lige og undre mig over hvor dine negle blev af? Jeg synes ikke det er så lang tid siden jeg læste at du fik lavede negle, men de var da hvide?????
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Har de ikke en hjemmeside, frisøren? 🙂
  Og, hvordan er det at have extensions, er det ikke meget tydligt, holder det godt og hvad med pleje osv.? 🙂

  På forhånd tak for svaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor meget giver du for det? Og oplever du at det skader dit eget hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • x

  Kan du ikke linke til deres hjemmeside? hvis de altså har en 😉

  http://medio-mra.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var dig ville jeg droppe mine extensions samt hårfarvning og i stedet bruge både tid og penge på at gøre mit eget og naturlige hår stækt og sundt 🙂 – Et lille tip herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ami

  great poste .
  love the photos

  Please tell me your best memories and what a good memorie is to you,
  on my blog:
  http://www.amiarting.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anne!

  Du har sådan en bred ring på, på næsten alle dine billeder, og den ser bare så feeeed ud. Hvor er den fra? 🙂

  Klem!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Maria 🙂

   Det er en ring som jeg har arvet fra min mor, da jeg mistede hende. Så jeg ved det desværre ikke.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se dit rigtige hår.

  Så lov at su sætter et billede ind !

  http://annakrause.wordpress.com

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina nielsen

  Bliver spændende at se hvordan dit hår ser ud, da jeg fik fjernet mit, var det som om jeg intet hår havde tilbage.. så man skal lige vænne sig til ikke at have hår i længere – specielt fylden er svær at undvære , synes jeg ! 🙂

  http://carinanielsen.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Hej Anne

  Hvad har du haft dem i med?:)

  http://www.madebymichala.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Michala 🙂

   Det er keratin totter jeg har i håret, og som jeg har haft i de sidste mange gange jeg har haft extensions i mit hår.

   Mange knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Anne!

  Tusinde tak for den fedeste og fineste blog. Elsker at følge med, og det er bare så dejligt at du er så god til at opdatere ofte og svare på spørgsmål osv osv 🙂
  Jeg ville høre om hvad du har givet for at få sat extensions i? Jeg kan nemlig ikke finde frisørens hjemmeside. Derudover, om du kan anbefale at få det i lyst hår? Er nemlig lidt bange for at det kommer til at se for “fake” ud.

  DU styrer!!!
  Kys herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har lige et par spørgsmål omkring det, for jeg ELSKER dit hår 🙂
  Hvordan var dit extensions sat i? Hvor lang tid holdte det? Hvor meget gav du for det? Hvor langt var det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Katrine og Anna.

   Da jeg også har svaret de andre piger på næsten det samme spørgsmål så kopier jeg lige noget fra det jeg har skrevet 🙂
   De sidste par gange jeg har haft extensions i har været med keratin. Det er små keratin totter de smelter på mit hår, helt inde ved hovedbunden. Min frisør har selv haft det i og siger at hendes holdte i 4 måneder. Jeg har mine extensions i alt for mange måneder. Men ved ikke hvad jeg gør rigtig, men mine extensions ryger ikke ud og de bliver ikke slidte. Det vigtigste når man har extensions i, er en extensions børste. Mit hår holder i ca. 7 måneder.
   Jeg giver omkring 2500-3000 kr. Jeg får altid lige sat ca. 20 ekstra totter i håret, da jeg gerne vil have så meget fylde i håret som muligt. Det er rigtig mange penge at give for at få sat hår i. Men omvendt synes jeg det er okay, når mine holder i 7 måneder.

   Jeg har lavet et indlæg om extensions på et tidspunkt, som er linket nedenfor. Det der er ved det indlæg er at jeg ikke får lavet extensions i Århus mere. Jeg får dem lavet her:
   Dette er adressen og tlf nr. Strandvejen 136, 2900 Hellerup. 39621312 De har ikke nogen hjemmeside, så i skal ringe og bestille tid via telefonen.

   Med hensyn til om jeg kan anbefale at få det i lyst hår, så er svaret ja. Jeg har selv været lyshåret og har haft extensions i som blondine rigtig mange gange.

   http://annegadegaard.com/2011/10/info-om-mine-extensions/

   Håber du/i kunne bruge det til noget. Ellers er i meget velkommen til at skrive til mig igen 🙂

   Knus fra Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  JEG MANGLER SVAR 😉 !
  Hej Anne 🙂
  Først, hvad sker der for din hjemmeside, den er helt mærkelig? Haha. Vildt forvirrende og underligt 😀
  Men, jeg har læst dit indlæg omkring extensions (det du havde linket), og der anbefalede du micro-rings, (eller hvordan det staves?)er det noget, der ses mindre, altså når du har håret opppe, eller?
  Og, kunne det laves i København? Jeg skal nemlig have lavet extensions til galla, og vil derfor gerne have lavet det allerbedste selvfølgelig 🙂
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Hej anne. super fed blog 🙂 jeg har et spørgsmål omkring extensions pleje – er der nogle specielle produkter du bruger til det, eller holder det til alm. shampoo osv+ er selv flittig bruger af extensions med hot fusion, men synes at det bliver riimelig hurtigt tørt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Annika 🙂

   Jeg bruger kun alm. shampoo, balsam og altid en hårkur! Jeg ved ikke om du har læst dette indlæg: http://annegadegaard.com/2012/01/new-in/
   Men der har skrevet om et nyt produkt jeg har købt til håret. Det giver blødhed, glans og så dufter det bare sindssygt godt!
   Det vil jeg til at begynde at bruge når jeg får mine extensions i på tirsdag 🙂

   Knus fra Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Hej anne! Jeg har selv hot fusion extensions påsat, og tænkte om der var nogle plejeprodukter du kunne anbefale til det? Synes at det er svært at finde ud af. Og så tænkte jeg på om du selv farver udgroningen når du har extensions i, eller om du overlader det til frisøren? Det er jo ikke nemt at komme til uden at ramme keratinet /: ps, elsker din blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Annika 🙂

   Jeg har faktisk aldrig rigtig brugt nogle pleje produkter til mine extensions. Men jeg vil begynde at bruge noget nu, da jeg lige har købt en creme til håret.
   Det gør håret blødt og giver glans. Og så dufter det fantastisk!
   Jeg har lavet et indlæg om det som du kan se her: http://annegadegaard.com/2012/01/new-in/
   Jeg farver ikke selv mit hår nej. Det overlader jeg til frisøren. Men kunne sagtens selv finde på at gøre det faktisk, men har bare aldrig lige fået taget mig sammen.

   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Arg undskyld, postede et nyt indlæg da den sagde det andet ikke kom igennem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne 😉

  Mange tak for svaret ! Men sidst du fik det lavet, var det så ikke hos cha cha cha ?
  Er det dyrere end det i hellerup, eller hvordan ?:)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

waaaoow!!!!!!