Ny foundation :)

Gina Tricot.

I fredags havde jeg dresset mig op til byen. Først skulle jeg hjem til min svigermor og spise, og bagefter videre i byen. Det endte dog med at jeg måtte være en rigtig lyseslukker og tage hjem ved en 03.00 tiden da jeg tidligere på aften simpelthen havde haft det så dårligt at det resulteret i at jeg kastede op. Jeg havde holdt ud længe og tænkte jeg ville få det bedre, men tilsidst kunne jeg ikke trække den længere. Jeg har det heldigvis bedre i dag.. 🙂

Anyways! Jeg elsker Gina Tricot.. Både mine perle øreringe og blonde kjole er fra Gina Tricot. Synes det er så fint sammen. Man kan få blonde kjolen i forskellige farver. Jeg tror måske jeg tager ind og køber den i sort også 🙂

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny foundation :)