7,11 kilometer!

Lange støvler.

Jeg har selv haft et par fra Topshop for et par år siden, som blev så slidte at jeg måtte smide dem ud 🙂 Der var nærmest ikke mere hæl på dem, fordi jeg havde gået så meget med dem. Plus at jeg måske ikke var så søde ved dem…
Men jeg kunne enorm godt tænke mig et par igen. Jeg sad på nettet og fandt nogle hjemmesider hvor man kunne få nogle fede lange støvler med hæl selvfølgelig. Når man er så lille som jeg er, så synes jeg der skal være hæl på, så det lige gør mig lidt højere 🙂

Du kan finde lange flotte støvler på disse sider: HER, HER, HER, HER og HER,

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7,11 kilometer!