Så rigtigt!!! ;)

Leopard jakke & shiny leggings.

Jeg vil utrolig gerne have mig en leopard pels jakke og et par shiny leggings. Det jeg anskaffer mig først bliver nok et par shiny leggings. Jeg har faktisk haft et par shiny leggings før. Tror det var for et par år siden. Men så gik jeg lidt væk fra det og nu vil jeg gerne have et par igen. Synes bare det kan pifte et hvert outfit op!
Jeg kan lige forstille mig selv med dem på og mine sorte converse sko, en hvid t-shirt og en lille cardigan udover. Eller.. Sorte shiny leggings til min tårnhøje Christian Louboutin stiletter. Det ville være så fint!

Jeg har heldigvis fundet den perfekte siden hvor man kan købe ALLE mulige forskellige leggings. Hjemmesiden kan du finde HER.

Leopard jakke kan du finde HER.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Leopard jakke kan du finde HER.
Photobucket

Photobucket

Sidste leopard jakke kan du finde HER.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Shiny Leggings kan du finde HER.
Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så rigtigt!!! ;)