Kreativ med nitter!

Nye extensions :)

Så har jeg fået laaaaaangt flot hår igen 🙂 Jeg tog til Århus igår fordi jeg skulle hente mit gamle fjernsyn, som jeg skal have med ind i den nye lejlighed. I den anledning besluttede jeg mig også for at få lavet extensions.
Men ikke bare et hvilken som helst sted.. Nemlig der hvor jeg altid fik det lavet da jeg boede i Århus. Jeg bliver aldrig træt af det sted og det skuffer aldrig! Kardo som laver mine extensions får virkelig en til at føle sig godt tilpas! Det er lidt ligesom at være hjemme når man er i hans frisør salon 🙂

Jeg har prøvet alle former for extensions tror jeg, og vender gang på gang på gang, tilbage til mirco rings metoden. Det er også det jeg har fået lavet denne gang! Det skader slet ikke mit hår, på samme måde som hot fusion extensions gør. Kardo som har lavet mit hår og ejer frisør salonen fortaltet at mirco rings extensions kan holde i ca. 3 måneder. Når jeg har mirco rings i så holder det i 6 måneder ca. Jeg ved ikke hvad jeg gør for at det holder så godt. Men en ting jeg bruger som jeg virkelig anbefaler er en extensions børste!!! Den SKAL i have, hvis i har extensions i. Almindelige børster river dine extensions ud. Synes jeg i hvert fald de gør 🙂 Men der er en extensions børste virkelig god!

De fleste får sat 100 totter i. Men jeg plejer altid lige at få lidt ekstra i, for at få mere fylde i mit hår. Så jeg får 120 totter i ca. Det koster 2500 kr at få sat mirco rings extensions i. Hvis du skal have flere totter i end 100, så koster det 25 kr. for tot 🙂

Jeg får lavet min extensions HER. Adresse: Søndergade 64 1. sal t.v. 8000 Århus C.
TLF:  86 13 80 80  

Det kan måske være lidt svært at finde. Det ligger midt på strøget tæt ved Salling. Det ligger lige ovenover Sukkerstukken, og overfor Gina Tricot 🙂

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

28 kommentarer

 • Det er virkelig flot Anne! 🙂

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også haft det i, men fortryder så meget.. syntes mit hår er blevet en hel del tyndere desværre 🙁 Men godt det virker hos dig 🙂

  http://kassandragold.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så fint! 🙂

  // showmewhatloveis.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op det er blevet flot!! meget bedre end sidste gang 🙂

  Annesofie / http://bigyetbeautiful.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej. Hvor er din super lækre trøje/poncho fra?? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad hvis man har fint tyndt hår, hvor der ikke skal meget til – er micro rings så godt? Jeg er nemlig meget i tvivl omkring metode. Flette/sy metoden knak mit hår af, ved aftagning.
  Håber du vil svare, Anne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Malou

  Hej Anne, Får man det også klippet til ?

  Mvh. Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anne.
  Er Micro ringe det samme som cold fusion?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Det ser sgu godt ud! 🙂

  http://www.stephaniefasen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da helt vildt, hvad det koster 🙂 Men super flot..
  Har selv haft microrings extensions, men jeg havde 200 totter i? Kan være, det var mindre totter. Jeg køber håret selv, fordi det kun koster 7-800 kroner, og så skiftes mig og min søster til at sætte på hinanden. Det simpelthen den nemmeste metode i hele verden, og det bliver rigtig flot 🙂

  http://www.dittekirkegaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej anne, super dejligt at du anbefaler en god extension frisør, men da jeg bor i Helsingør er det lige lidt for langt at tage, så jeg tænkte på om du har et andet sted du kan anbefale, også til lidt billige penge, herinde omkring København 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Larsen

  Kan du anbefale nogle gode steder i kbh? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne.
  Jeg har tænkt SÅ længe på at få extentions, men jeg er simpelthen så nervøs.
  Har du prøvet tape-metoden? Er det godt?
  Og du skriver her at “det ikke skader dit hår så meget” – men skader det så stadigvæk dit hår? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne, jeg elsker dit hår……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne, det ser rigtig flot ud.

  Jeg overvejer selv at få det, og jeg kan få det gratis fordi jeg så står model. Men jeg har haft hot fusion før, og der blev jeg lidt irriteret over jeg ikke kunne børste mit hår ordentligt. Kan du det eller? Har du nogle råd. – Og hvordan kan du anbefale Cold fusion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • medio

  Hvor ser det godt ud!

  http://medio-mra.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica M. A

  Hej søde Anne.. Mange tak fordi du anbefaler sådanne skønne ting. Men kan du anbefale et af de steder du plejede at få lavet extensions her i Kbh? Jeg har tidligere købt en del fra nogen af de butikker på Istedgade, men de snyder jo virkelig en 🙁 Det er jo slet ikke ægte. Det bliver helt elektrisk deres hår og det filtre utrolig meget og bliver helt Heste agtigt efter blot et par dage 🙁 har virkelig været ked af det over det længe. kan du ikke anbefalde os et godt sted? 🙁
  Mange knus Monica.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nmh

  Hej Anne
  Selvom du anbefaler dette sted, som din favorit 🙂 Kan du så ikke også anbefale et sted her i kbh, for os som ikke lige har muligheden for at tage til Århus 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Super flot! 🙂
  Kan man selv tage dem ud igen, eller skal frisøren gøre det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne! Din blog er skønherlig og tak for alverdens gode råd, hvad enten det angår skøndhed eller mode 🙂
  Jeg ved det er off topic, men nu hvor du elsker nitter, ville jeg bare lige fortælle at jeg har fundet de fedeste Christian Louboutin sko med nitter? Tjek linket ud.. Ved ikke om det er en fake hjemmeside, for skoene koster under 2.000 kr.??? Kan du ellers fortælle mig hvor i KBH de kan købes eller anbefalde en hjemmeside..
  XOXO
  Dina!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • solle

  jeg kan helt sikkert også anbefale det sted har selv fået det lavet der og skal have det lavet igen meget snart!! han er så dygtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebrine

  Har de lang ventetid på salonen, jeg ville gerne bestille tid det sted inden min gym fest fredag d. 9. tror du overhovedet det kan lade sig gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej Anne 🙂 Jeg har selv hot fusion i mit hår nu, og er egentligt rimeligt bange for at mit hår bliver fuldstændig ødelagt når jeg tager det ud da det er første gang jeg har det i.
  Så ville bare lige høre, om du synes dit hår var rigtigt ødelagt efter? Og hvad synes du forskellen er på hot fusion og microrings?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anne.

  Først og fremmest så elsker jeg din blog. jeg finder stor inspiration herinde til min stil 🙂

  jeg kunne godt tænke mig at få lavet extensions og har kigget på netop dette sted men ved du hvor langt ens hår skal være før det kan lade sig gøre?

  Hilsen sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  er vild med din blog og læser den dagligt…
  hvilken hårfarve er det du har i håret på disse billeder? hvilken længde har du i?

  Hilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Brown

  Hej Anne! Jeg har tidligere prøvet clip-on extensions, men har nu bestemt mig for at prøve microrings. Jeg bor i århus og har lige nogle spørgsmål som jeg håber du kan besvare!

  – Jeg bor i Århus. Er dette stedet der er bedst?
  – Kan jeg lave en hestehale uden at det kan ses at jeg har extensions i?
  – Hvad skal jeg gøre hvis jeg har meget “spil” i mit hår. Vil en farve kunne klare det?

  Håber du her tid til at besvare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Anne.
  er der et sted i Kbh du vil anbefale at få lavet cold fusion?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ med nitter!