Gina Tricot.

SÅ stolt!!!!!!

I dag er sådan en god dag!!!! Solen skinner og himlen er blå.. Jeg er på vej til Århus med Micky.. Vi skal hente nogle ting fra mit gamle værelse. Bare sådan nogle småting 🙂 Det er nogle ting vi skal have med i vores nye lejlighed.

Men jeg kan godt fortælle jer at både Micky og jeg er så glade i dag!!! Vi fandt ud af at http://Novafm.dk spillede PULS nye single – Hvis Du går. Det er bare så stort! Jeg ved ikke om i helt kan sætte jer ind i det, men det betyder bare så sindssygt meget når radioerne spiller det man laver. Især for drengene! Det er jo deres liv.. Deres lille baby.

Videoen til deres single Hvis Du Går kan i se lige her på bloggen! Synes den er så flot, og så smuk. Jeg må indrømme at jeg fik tårer i øjenene et par gange igennem videoen. Man kan bare sætte sig ind i sangen og videoen dertil og det gør den bare så levende!! Ved ikke om i ved hvad jeg mener. Men i kan i hvert fald se den her!!!

   

Skriv en kommentar

 • elsker den sang, den kan de godt være stolte af!! 🙂

  http://withgirlseyes.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har de to fyre altså gjort godt! Tillykke med succesen, det er fuldt fortjent! 🙂

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej anne 🙂
  Deres musik blir tit spillet i radioen, hører det altid når jeg kører bil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  De fortjener det helt sikkert! hørte dem i radioen i går 🙂 love them!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja

  Den sang er bare god! musikken er også rigtig rørernde – sådan skal det være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, tillykke, tillykke! Åh det har de fortjent!

  /Stina Hjortshøj
  http://stinalindberg.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mia

  Rørende = kuldegysninger.
  – så smuk.
  //thecamillamiaway.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det din kæreste der synger? Sangen var veldig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg synes det er en fantastisk sang! Elsker musikvideoen og det er så rørende! Lige som de andre har skrevet, er det FULDT fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det er sååååååå god!!! Glæder mig til at se dem d. 9 når de kommer til vores handelskolefest! 😀 :_D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Den er såååå god! Glæder mig til at se dem d. 9 til vores handelskolefest!!! 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Har hørt den sang mange gange i radioen nu! meget god og rørende! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til dig og din kæreste :)!

  – Amalie/ http://www.voresboble.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dejligt du skriver hans navn og ikke kæreste 🙂
  Det gør det hele lidt bedre at læse – mange tak!
  og lækker video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en god sang. Fantastisk!!!! 🙂

  http://isabella-style.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Må indrømme at jeg normalt aldrig lytter til din kærestes band – tror det er lidt for poppet og lidt for smart til min smag (selvom de nok er nogle fantastiske gutter personlighedsmæssigt). Men denne sang rammer mig alligevel. Især til sidst i video, da kvinden bryder sammen og børnene løber hen og krammer hende – da fik jeg en tårer i øjet. Av, det ramte noget inden i. Jeg tror at alle der er blevet bedraget med utroskab eller mistillid, af den person man stolede allermest på, vil få ondt i maven over denne musikvideo. Den er hamrende god! Nu skal jeg lytte til den igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anne.
  Det er en super flot video de har lavet, blev specielt rørt da koret kom ind og begyndte at synge, fik helt kuldegysninger. Tillykke til dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Musikvideoen er mega god. kan godt lide at det er lidt mere seriøst og rørende end mange andres videoer som ikke handler om andet end hvor smarte de selv synes de er. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt k*** den er gooood!!! Du kan være en stolt kæreste! Er fuldstændig enig i det som “A” skriver :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op. Jeg er helt grædefærdig.
  Det er meget sjældent jeg græder til musik eller over en musivideo.
  Men mine forældre er lige blevet skilt, og den her rørte mig virkeligt.
  Super flot lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg er med i videoen :-))
  Jeg så dig til optagelserne Anne, du er så flink! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot.