Hurtig og nem frokost.

Aften træning hjemme.

Igår under x-factor besluttede jeg mig lige for at lave lidt træning. Jeg har nemlig købt mig yoga måtte, som jeg skal bruge når jeg laver træning hjemme. Skal dog ikke lave yoga! Men har besluttet mig for at begynde at lave noget pilates og andre træningsformer på måtten 🙂

Jeg vil begynde hverdag at lave disse øvelser. Så igår fandt jeg en masse youtube videoer som jeg prøvede at “sætte sammen”, og lave mit egen trænings program.

Jeg vil vise jer 3 videoer fra youtube, som fungere rigtig godt for mig, og som jeg virkelig kunne mærke virkede!!!

Første video er jeg virkelig imponeret over. Det er vildt så meget mine ben kan mærke de her øvelser. Jeg kan kan mærke at det virker! Derfor valgte jeg denne video.

Denne video sætter virkelig gang i ens mavemuskler! Jeg følte det brændte i min mave da jeg lavede øvelserne. På den gode måde 😉

Sidste video er en meget enkel video. Det er nogle virkelig ligetil øvelser. Men jeg faldt for den med det samme fordi det er øvelser jeg vil lave efter en lang løbetur. Du kan virkelig mærke den i benene. De er bare så nemme at lave og samtidig kan du mærke at benene er i gang!

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig og nem frokost.