Dagens outfit.

Min første tatovering!!!

SÅ SKETE DET ENDELIG!!! Jeg har fået en tatovering.. Har snakket om det i så utrolig lang tid. Så i morges sagde Micky “Nu kører vi ned og får lavet en tatovering”. Jeg fik den lavet her: http://mikstattoo.dk/velkommen/
Jeg er rigtig glad for resultatet.. Men jeg var godt nok nervøs inden. Det var lidt ligesom om jeg skulle til eksamen 😉
Jeg synes faktisk det gjorde ondt.. Da han var i gang med at tatovere mig sagde jeg, “jeg forstår ikke hvorfor folk bliver afhængig af det her”. For jeg synes bestemt ikke det var rart. Men nu kunne jeg sagtens finde på at få en til! 🙂 Så smerten er vidst ikke så slem ..

Jeg har fået lavet en sætning som er til min mor. Til jer der ikke ved det, så mistede jeg min mor til kræft for 2 år siden, og lige siden har jeg vidst at jeg ville have en. Hun brød sig slet ikke om tatoveringer selv.. Så hun sidder nok oppe i himlen lige nu og ville ønske hun kunne skælde mig ud, haha. På min tatovering står der: for evigt min, for evigt din. Jeg synes det er en smuk tekst, og så kunne det bare ikke være mere sandt! Selvom hun er væk, vil vi altid være hinandens.

Solen skinnede dejligt, så vi kunne køre uden tag på bilen. Skønt!
IMG_3995-1

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit.