I love.....

2 gange træning i dag.

Jeg tog nede og trænede i morges.. Jeg gik og løb på løbebåndet. Jeg er jo begyndt at starte forfra med at løbe, fordi jeg fik så ondt i mine knæ og ene ben pga løb. Så jeg besluttede mig for at starte helt forfra, med at gå, løbe, gå løbe, gå løbe.
Når jeg går så går jeg med en stigning der ligger mellem 12 og det højeste 15. Når jeg begynder at løbe igen, løber jeg med en stigning på 7. Det er fantastisk hårdt og man kommer virkelig til at svede!

Jeg fik brændt 600 kalorier af her til morgen og skal træne igen om lidt med en veninde. Jeg vil i alt brænde 1000 kalorier af i dag. Det vil sige at jeg kun lige skal brænde 400 kalorier af!

Lige nu sidder jeg og nyder noget græn the, vandmelon og lidt sukkerærter 🙂 MUMS!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • Frederikke jørgensen

  Hej Anne.
  Ang. det med, at du har haft ondt i knæet… Det kan godt skylles at du har brugt Nike free run sko til at løbe i. For hvis du bruger dem, så må du kun bruge dem til at løbe i én til to gange om ugen, da der er ikke er særlig meget støtte i 🙂
  -Ved ikke om det kan have noget med det at gøre.
  knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du egentlig fået testet din løbestil og købt løbesko derefter? Jeg havde nemlig en overgang begyndende ondt i knæet, men efter at have fået gode løbesko har jeg ingen problemer haft (selvom jeg i perioder løber 30-50km om ugen) – bare et lille tip 🙂

  mit “mandags inspirations” indlæg har i denne uge fokus på løb 🙂 Så kig forbi hvis du mangler lidt motivation 😉

  http://liseogtine.wordpress.com/2012/04/30/mandags-inspiration-4/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mhhm det ser lækkert ud 😀 Jeg vil os ned og træne om ikke så længe 😀

  http://kassandragold.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Hej anne. Jeg er fast læser af din blog, super god 🙂 er egentlig lidt nysgerrig omkring grunden til at du træner – er det for at tabe en masse vægt? Synes du ser utrolig slank ud i forvejen (kompliment), så tænkte bare på det 🙂 og rigtig flot ihvertfald!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anika

  Hej anne. Jeg er fast læser af din blog, super god 🙂 er egentlig lidt nysgerrig omkring grunden til at du træner – er det for at tabe en masse vægt? Synes du ser utrolig slank ud i forvejen (kompliment), så tænkte bare på det 🙂 og rigtig flot ihvertfald!! bare jeg havde den samme motivation :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love.....