Så er vi på vej.

Tilbage fra Bulgarien.

Så er jeg tilbage fra Bulgarien. Sunny Beach er slet ikke så slemt som jeg havde regnet med. Jeg har faktisk været der for nogle år siden, hvor jeg simpelthen synes det var noget værre lort. Måske synes jeg det var noget sjovere og bedre den her gang da vi kun var afsted i 3 dage? 🙂
Det var i hvert fald en skøn tur, med utrolig dejlige mennesker.

Desværre fik jeg kun taget få billeder, da min mobil løb ud for strøm. Jeg havde selvfølgelig ikke lige tænkt over at jeg skulle bruge en PIN kode til at låse min mobil op igen.. Smart Anne..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi på vej.