Aftenens outfit igår.

Langt hår igen! Jubii..

Jeg har været i Århus i denne weekend for at se min familie. Og i den forbindelse fik jeg også lige lavet mit hår.
Jeg får lavet extensions ved Extensions salon i Århus, på strøget lige overfor Gina Tricot og ved siden af 3 butikken. Hans hjemmeside er desværre gået ned, men hvis i vil bestille tid til en omgang extensions så ring på dette nr: 86 13 80 80

Jeg får lavet mine extensions med Micro rings da jeg klart synes det er det bedste. Jeg har stort set fået lavet alle slags metoder med extennsions, og jeg har klart været mest tilfreds med Micro rings, da det bare ser mest naturligt ud, og det falder rigtig godt ind i mit eget hår. Det holder også i rigtig langt tid. Jeg har prøvet at have mine extensions i 6-7 måneder fordi det bare ikke røg ud og jeg huskede altid at bruge en extensions børste!!! Sådan en extensions børste kan i købe ved Extensions salon, og den er simpelthen fantastisk. Den kan jeg absolut ikke undvære! 🙂

Jeg får 60 cm hår i og omkring 140 totter tror jeg? Hvis ikke det er mere. Jeg får altid sat ekstra totter i, da jeg gerne vil have mit hår rigtig tykt og lækkert. Så jeg beder altid om at få ekstra i. Jeg har også selv meget tykt hår, så der er plads til mange totter – heldigvis.

Jeg vil helt klart anbefale det, da alle pigerne og Kardo som ejer og laver extension med Mirco rings er så super søde. Man føler sig super godt tilpas der, og så kan de bare finde ud af at lave deres arbejde ordentligt! Som sagt så holder det bare 110%. Det gør det i hvert fald i mit hår! Jeg elsker det deroppe!

Men som skrevet tidligere. Ring og bestil jeres tid på dette telefon nr: 86 18 47 47

20120730-104625.jpg

20120730-104723.jpg

20120730-104834.jpg

20120730-104943.jpg

20120730-105212.jpg

20120730-105243.jpg

   

23 kommentarer

 • Sabrina Kjølhede

  Hvad koster sådan en omgang, sådan cirka? 🙂
  For jeg kunne godt tænke mig at få lidt længere hår og mere fylde 😀 Elsker “løve” hår 😀 hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sååååå pisse smuk Anne!!!!! <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Helledie

  Super smukt hår, ser pænt og naturligt ud! Kan du nogenlunde huske priserne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot, og det falder jo vildt godt ind i dit naturlige hår 🙂
  Knus, og god dag

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad måtte du af med for dette flotte hår :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det ser rigtig godt ud Anne. 🙂
  Jeg vil gerne vide hvor det nogenlunde ligger mht priser? Hvad gav du for dit?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvad har du givet får at få det sat i? 🙂 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manuela

  Hej Anne.
  Super flot hår:-)
  Jeg bor selv i København men overvejer at tage til Århus at få det lavet, da det ser super godt ud og priserne også er en hel del billigere end her:)
  Klipper de også håret til så det ser ordentligt ud?? Og hvor tit får du dine extensions “rykket op”..?
  Mvh Manuela:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det ser rigtig godt ud Anne. 🙂
  Jeg vil gerne vide hvor det nogenlunde ligger mht priser? Hvad har du givet for dit?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvad koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvad er prisen i Aarhus? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne.
  Har du problemer med at dine extensions fæller? Og i så fald at de kan ses?
  Hilsen Minna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Jespersen

  Laver de extensions med andre metoder end micro rings? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Det koster omkring 2500. Men han gir lidt rabat altid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft det langt, men skide flot. Hvad gav du for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Hvor er det flot! 🙂

  http://christinastinn.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hvor er dit hår smukt!
  Hvor er trøjen og bukserne fra på billedet? det ser mega flot og afslappet ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor meget koster det at få det lavet?
  Det er vildt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Anne 🙂
  Jeg har næsten lige fået lavet extensions ved Kardo efter at have læst dine indlæg og jeg er super glad for det! Men jeg kunne godt tænke mig at der kom lidt fald i, som du har på det sidste billede. Så hvordan har du lavet det? 🙂
  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad koster sådan en påsætning? 🙂

  Mvh Amalie Nicoline
  Blog: http://www.AMALIENICOLINE.blogspot.com
  Shop: http://www.AMALIENICOLINE.tictail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anne, må vide hvor den bluse er købt!?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Hej anne 🙂 nu må du gerne være meget hurtig på testerne! Jeg skal have sat de micro rings i og så skal jeg farves og jeg kunne godt tænke mig den farve du har hvad hedder den eller hvad nummer er den? For det skal frisøren vide 🙂 håber du svare hurtigst muligt! Martine Kjeldsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Anne. 🙂 Jeg er helt vild med din hårfarve på billedet – kan du måske oplyse mig hvad nr. farven i extensions har? 🙂

  Mvh. Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenens outfit igår.