Vind et par lækre ballerina sko.

Lille ny sag ;)

Jeg har købt mig en lille ny sag som jeg tænker jeg skal have på til den næste festival jeg bevæger mig ud til .. 🙂 Hvis bare vejret så er med mig.. Synes den er rigtig fin, til et par shorts, eller en nederdel.

Jeg har købt den i Urban Outfitters.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • Sarah

  Hej Anne. Du snakkede om de der platform converse, du sagde, du havde set i København, vil du fortælle mig hvor og eventuelt pris?
  Ville blive glad, hvis du ville svare. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fint. Den er sikkert rigtig fed til højtaljede shorts 🙂

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Den er MØG lækker! Du ser super fin ud i den.
  – Hvornår kommer det indlæg om, hvad du gør/ har gjort for at tabe dig. (træning, hvad du spiser/ikke spiser osv), kunne også være rigtig spændende at høre, hvor meget du egentlig har tabt dig. Det ligner du har tabt dig rigtig meget og det ser bare super godt ud – skulderklap herfra 🙂 Tror vi efterhånden er mange som venter på det indlæg om træning, vægttab osv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • søs

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan du har tabt dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Bjerregaard

  Hej alle sammen..

  Tjek også min blog: http://helenabjerregaard.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Piger – nu er vægttab heller ikke nogen større videnskab end i gør den til. I tror konstant Anne har en mirakelkur!

  Det det handler om er jeres egen rygrad! Er du klar til at tage i fitness reglmæssigt? ( 5 gange om ugen er passende) og virkelig få træner igennem når du er der?

  Udover træningen kommer maden – som faktisk er den vigtigste faktorer til et vægttab – spist nu ordentligt! Hold dig fra Hvidt brød, fedt holdige sager, slik osv. Spis varieret og grønt! Gør kosten simpel! Undgå takeaway, hvor du ille ved hvad der er i!

  Husk kosten er 70% af et varigt vægttab!!

  Og se så at få numse op af sofaen! 🙂

  God træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den sød 🙂

  http://kassandragold.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mb

  Hej anne. Vil rigtig gerne vide hvor dit cover til din iphone er købt henne? søger nemlig præcis sådan et bling bling som dit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne 🙂 Jeg kiggede lige forbi, da jeg kunne se, at jeg fik trafik fra din side og kunne se, at min blog var blevet anbefalet til dig i en kommentar, hi hi, hvor fint, man blir så glad 🙂 Den er simpelthen så sød den top dér, og når man træner, som jeg kan læse mig frem til og se – selvfølgelig, at du også gør (Så har vi jo noget til fælles ;-)), har man også sin ret til at flashe det, ikke? 😀
  Knus, og god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super fin 🙂
  Tjek også gerne min nye blog ud, der kommer massere af sprøde indlæg op lige rundt om hjørnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den er fin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et par lækre ballerina sko.