En tur i legoland.

Syg… Har i nogle gode råd??

Jeg blev faktisk allerede lidt små syg da vi kom hjem fra Bulgarien og siden da er det bare blevet værre og værre.. Jeg er blevet rigtig rigtig snottet og har fået ondt i halsen. Min krop er også ret sløv og hele mit hoved er faktisk bare fyldt med hovedpine og snot… Lækkert…

Har i nogle gode råd til hvordan man bliver frisk igen?? 🙂 Det er vel egentlig bare en slags influenza jeg har fået mig. Men er der noget man kan gøre for at det forsvinder hurtigere? Andet end bare at sove det væk.. Hmm.. HJÆLP!!!

   

Skriv en kommentar

 • Maia

  Drik masser af vand og spis en masse c vitaminer.. Det er det jeg plejer at gøre:) God Bedring:)

  PS. Vil du følge mig på instagram ? Jeg hedder maia__b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvile, hvile, hvile… Det er det ultimative råd. Ved godt det ikke lyder særlig spændene…. Men din krop har brug for ro, til at helbrede sig selv.
  Drik evt. urte, grøn eller hvid the, da det renser kroppen for affaldsstoffer.
  Nu er jeg både uddannet Healer og er Spiritual Teacher, og jeg vil dele det råd med dig, som jeg plejer at give til mine klienter når de er syge. Det er noget du selv kan gøre, og det er egentlig ligegyldig om du er Healer eller spirituel. Du skal bare have en forventing om at det virker.
  Det du kan gøre, er at forstille dig en smaragdgrøn energi-kugle lige over dig. Den smaragdgrønne energi-kugle er fyldt med healede og genopfyldende energi. Forstil dig så at denne energi-kugle åbner sig og den smaragdgrønne energi begynder at regne ned over dig – ligesom når du står under brugseren… Forstil dig at den smaragdgrønne energi vasker al sygdom, træthed, og symptomer væk, og i stedet fylder dig op med sundhed, vitalitet, glæde, godt helbred, og er helbredende for alle evt. baktusser i din krop. “Bliv” under energi-kuglen, så længe som du behøver… Du kan evt. “aktivere” den, inden du skal sove, så den helbredende energi har ro til at helbrede din krop mens du sover. Det er særlig effektivt. Gør denne øvelse så ofte, du har brug for det, og du vil meget snart være rask.
  Jeg bruger selv øvelsen, hver gang jeg føler ubehag, og ubehaget forsvinder ganske kort tid efter. Jo mere trænet man er inden for selv-healing, jo hurtigere går det. De første par gange kræver måske 10-20 minutter, og når du bliver trænet til i selv-healing tager det måske 1-2 – højst 5 minutter.

  Men igen: Det bedste råd mod sygdom er til enhver tid, HVILE!

  Ønsker dig god bedring, og lad mig endelig vide, hvis mine råd virkede på dig ;o)

  Love & Light <3
  Sabrina
  http://SabrinaJensen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lav en stor skål med kogende vand, lidt citron og måske kamille te, som du kan lægge hovedet ind over 🙂 God bedring!

  Knus @annaengstroem.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sved det ud! Det lyder mega klamt (og det er det også!), men det virker… Pak dig godt ind i aften inden du ligger dig til at sove. Og jeg mener godt ind! Altså tykke sokker – gerne to par, bomulds natbukser og en top plus en tyk trøje over og til sidst, et tykt strikhalsterklæde. Og så pakker du dig ellers godt ind under dynen.. Du må på intet tidspunkt smide dynen (eller andet) fordi det er for varmt! Tro mig, når du vågner i morgen, er al sygdom svedt ud 🙂 Det virker hver gang for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Når jeg har det , som du har det lige nu plejer jeg at købe nogle citroner og appelsiner – pres al saften og drik det i løbet af dagen.
  Bare pas på dine tænder , det er godt for dem med alt det c-vitamin.

  Køb en næsespray! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sørensen

  Hvidløg og stærk mad er godt. Ellers massere af te og varm kakao, det hjælper 🙂
  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niclas

  Masser af The, søvn, vitaminer. Ja det er det der holder.
  Jeg spiste også en del “varme” ting som suppe osv. Hals pastiller er også godt, jeg fik det “slemmere” ved at drikke meget koldt, så jeg drak hellere “lungten” vand da det var mere behageligt for min hals.
  Og så ellers skal man bare forkæles det hjælper også på det 🙂
  God Bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at lave mig nogle pebermyntedråber 🙂
  et vand bad med nogle dråber pebermynte, og næsen ned over, med håndklæde over så at duften rigtig kan “rense” 🙂
  det kan godt kradse lidt, men virker 10 gange bedre end næsespray for mig 😛
  god bedting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså en gang varm mælk med honning og 1 fed hvidløg skulle hjælpe på imunforsvaret 🙂 ellers vil jeg helt klart anbefale et dampbad med myntesråber til at tage snotten 🙂 det virker altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg bliver skidt plejer jeg at drikke varm the med honning og lidt mælk – Det må endelig ikke være kogende varm the! Udover det så sørger jeg for at få en masse c-vitaminer både igennem grape og appelsiner, men jeg køber også nogle bruse tabletter med c-vitamin i Føtex og de redder mig hver gang og gør mig rask på rekord tid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Kristine Nielsen

  Nu vil jeg ikke spille mig klog på noget som helst,, men jeg har HØRT at det faktisk IKKE er godt at drikke varm te, mælk osv., fordi bakterierne formere sig af den grund.

  Jeg plejer at bruge næsespray og halstabeletter, og så drikker jeg gerne en kold smoothie lavet på frugt med massere af vitaminer.
  Og hvis jeg kan få losset mig selv afsted på en god gåtur, så gør jeg også gerne det.

  God bedring Anne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette lagoni

  Gå i Matas og køb røv solhat. det smager af LORT! men det hjælper! især hvis man når at tag det i opløbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Fenger

  du kan i matas købe noget der hedder japanske pebermynte dråber, som skulle være RIGTIG godt mod forkøelse!

  http://linefenger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Petersen

  Hej Anne.. En rigtig god ide som jeg og mange af mine familiemedlemmer gør brug af når vi er syge, er at koge noget vand i en gryde, og når det koger, tager du et håndklæde over hovedet, og stikker hovedet ind i dampen, på den måde løsriver snotten sig og løber ud, og du vil automatisk føle dig mere klar i hovedet og på ingen tid være oppe på dupperne igen 🙂 – Håber du kan bruge hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Hej Anne

  Jeg har det akkurat ligesom dig! Jeg kom hjem fra Tyrkiet i fredags, og lige siden søndag har jeg lagt i sengen med samme symptomer som dig :-/ Vildt ondt i hovedet, ondt i halsen, hoster, snotter og så er jeg vildt træt i hele kroppen! Håber snart det går over :/ .. Du må sige til hvis du har fået nogle gode tips? For jeg har heller ikke tid til at være syg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søvn og væske er det eneste der hjælper! Søvn, fordi det er der din krop restitueres bedst – væske, fordi når man som dig er syg, og oftest har feber – eller der hvertfald er en form for ubalance, bruger din krop mere væske. Og hvis ikke du drikker nok, bliver du mere dårlig 🙂 Sørg for at spise noget, der kan give dig lidt energi – og gå så i seng når energien er opbrugt.. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  jeg har flere gange benyttet mig af at sluge hele hvidløgsfed 🙂
  det lyder måske lidt voldsomt, men man kan sagtens få dem ned. Fordi de sluges hele kommer der ikke lugt gener.

  Slug så mange du kan få ned om aftenen. Det skulle få din kroop til at svede og få en masse skidt ud. + at hvidløg er pisse sundt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En tur i legoland.