Sommerhus hygge.

Kan i huske den her?

Jeg sidder lige nu og finder sange som passer til min stemme og faldt over denne her sang med Jordin Sparks. (hvorfor jeg sidder og finder sange som passer til min stemme, kan jeg ikke fortælle)
Men som sagt faldt jeg over denne sang og jeg synes bare den er så dejlig.. Den bringer gode minder frem i hovedet, og så kommer jeg til at tænke på sommer i Århus og af en eller anden mærkelig grund tænker jeg på OC.. Kan i huske den serie Orange County? 🙂 virkelig god serie!!!
Så jeg sidder lige nu med et smil på læben og tænker tilbage på gode minder.. <3

   

Skriv en kommentar

 • O.C er den bedste tv-serie nogensinde!!! Og den sang er virkelig god! 🙂

  http://breakfastwithhepburn.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åhh hvor dejligt! Totalt minder der kommer frem der.. Og eeelsker OC, bedste serie! For real :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  troede kun det var mig der tænkte på OC når jeg så den video hhahaha, nu ved jeg ikke om det den samme grund vi har hvorfor vi tænker på den serie, men min er ihvertfald fordi den ‘bro’ Jordin står på minder mig om den i OC, der hvor der var en café, og en bænk hvor marissa stort set altid sad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus hygge.