Kom til mor ....

Veninder for vidunderlivet.. Få det nu gjort piger! :)


Jeg har været så heldig at blive udvalgt af kræftens bekæmpelse til at være ambassadør for deres nye kampagne “veninder for vidunderlivet“. Jeg føler mig rigtig glad, heldig og stolt over at blive spurgt fordi jeg selv har haft kræft så tæt ind på livet, da jeg mistede min mor til kræft for 2 år siden. For nylig mistede jeg min mormor til kræft også! Det gør så ondt, og er et emne der rør mig så meget, at jeg sidder med tåre i øjnene.. Så at Kræftens bekæmpelse vælger mig til at skrive og fortælle jer om denne fantastiske kampagne gør mig bare så glad.. Og da jeg selv har nogle fantastiske, skønne veninder som jeg på ingen måde vil miste, føler jeg også pligt til at fortælle mine veninder, Jer derude og jeres veninder hvad denne kampagne går ud på!

Det er en HPV vaccine og det drejer sig KUN om 3 stik! Vaccinen er til alle kvinder og noget af det mest fantastiske er at vaccinen nu er gratis for alle kvinder der er fra årgangen 1985-1992 indtil slutningen af 2013!

Som sagt! Der drejer sig altså kun om 3 bitte små stik.. Så afsted til lægen!

Jeg vil komme til at blogge en del flere gange om denne kampagne “veninder for vidunderlivet“. Jo flere der ser og høre om det – jo bedre.

Jeg har ikke selv fået vaccine, men skal selvfølgelig selv have den! Og jeg glæder mig til at få det gjort 🙂

Jeg vil opforde alle til at gå ind på “veninder for vidunderlivetsfacebook gruppe og SYNES GODT OM. Jeg er allerede medlem af gruppen, og gjorde det som det første, da jeg hørte om kampagnen!

Jeg kan kun sige skynd jer at få denne fantastiske vaccine piger!

– Hvorfor skulle i ikke gøre det?

Pssst…. Husk at fortælle det videre!!

Photobucket

 

(Sponsoreret indlæg)

   

Skriv en kommentar

 • Sofie

  Hmm, kan ikke forstå hvorfor du er SÅ stolt over at du er blevet udvalgt til at gøre det, for det er der sgu mange der er blevet ,så klap lige hesten med dit kææææmpe ego!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sofie

  14. september 2012 d. 13:20

  Hvor er du dog bare et trist menneske. Hvorfor bruger du overhovedet din tid på Annes blog, hvis du synes hun er så forfærdelig. Man kan vel godt være stolt, fordi at der er flere der er blevet udvalgt?

  Og Anne, jeg synes bare du skal være stolt alt det du vil. Du har heldigvis flere læsere end sådan nogle mennesker som Sofie, der ikke kan glæde sig over noget på andres vegne. Ha’ en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne
  Måske du kan hjælpe mig med at få svaret på hvorfor det kun er piger fa 1985 der kan få vaccinen? Jeg er selv fra 1983 og føler mig da ret meget forbigået af denne kampagne 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg faldt lige over din blog, den er ret så cool 🙂

  God weekend.

  ninnak.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rachel

  Gjelder dette bare kvinner i Danmark?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie: Du ville sikkert forstå det, hvis du selv havde mistet én du elsker til den sygdom.

  Synes det er super dejligt for dig, at du er blevet udvalgt, Anne! Føler med dig, for jeg har selv mistet min mor til kræft tidligere på året, så jeg ved, hvordan du har det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er SÅÅÅÅ vigtigt med fokus på dette område! Jeg har netop læst om en 23 årig pige der er gået bort efter 1,5 år med livmoderhalskræft. TV2Fyn lavede en miniserie med hendes sygdomsforløb og hendes vilje til livet http://www.tv2fyn.dk/article/350736:Viljen-til-livet?autoplay=1&video_id=50700
  Få det nu gjort piger! Der er kun dette ene liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin ting at bakke op om, men hvor ville det dog være fantastisk, hvis det var gratis for alle kvinder, uanset alder..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • +

  Kaere Anne. Er det helt sikkert at vaccinen vil vaere gratis til slutningen af 2013? Jeg kommer desvaerre ikke hjem til DK foer juli 2013 og vil meget gerne have vaccinen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Kaere Anne, er det helt sikkert at vaccinen vil vaere gratis til slutningen af 2013? Jeg kommer desvaerre ikke tilbage til DK foer juli 2013 og vil meget gerne have vaccinen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige fået den første i torsdags, så nu er der kun to igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom til mor ....