Kort hår til Anne!

Jeg er klar…

Sne, frost, regn og kulde.. Alt der nu engang har noget med vinter at gøre, kan bare komme an! Og jeg glæder mig faktisk. Jeg har altid været en af dem der helt klart har syntes at sommer er det bedste i verden. Men nu er jeg begyndt at synes at efterår er noget af det smukkeste. Det med at bladene begynder at falde ned og alle de dufte som er der, synes jeg er helt fantastisk. Det er så smukt!

Photobucket

Photobucket

   

5 kommentarer

 • Tine

  Jeg er helt vild med den pels der!
  hænger den sammen med jakken eller hvodan?
  … jeg har det på samme måde mig dig og årstiderne. jeg har også altid været mest glad for sommer, men jeg er virkelig blevet vild med efteråret også, og de smukke farver, og duftene 😉
  ps. hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabah

  Hej Anne

  Er din vest fra Stig P? og hvad er den lavet af? er den kanin.

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hej Anne. Hvor er din mega fede pels vest fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Hej anne. 🙂

  Hvor er din jakke fra? den er virkelig flot.

  Hilsen caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort hår til Anne!