Rock chick med lange vipper!

Træning og møde!

Igår var jeg nede og træne i Fitness World.. Først en lille time på løbebåndet og bagefter en times styrketræning. Skønt! Jeg håber på at kunne nå at træne i dag også.. Jeg skal til møde kl. 13.30 med Jon og min kommende manager. Glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå og om vi finder ud af nogle flere ting 🙂

Photobucket

Photobucket

Trimzone

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rock chick med lange vipper!