Mere til salg.. :)

Der er alligevel sket noget på et år!

Der er ingen tvivl om at jeg er enorm “piget”. Jeg elsker alt der er pink, smykker sko, kjoler osv. Men lige så meget som jeg elsker alle de enorm piget ting, så elsker jeg også den mere “rockede” stil. Jeg fandt de billeder på nettet som i kan se nedenfor, og synes det er så sejt det tøj. Hvis vi går et år tilbage, så man mig som total blondine, masser af make-up og lyserøde læber. Ikke at der er noget galt i det overhovedet, men synes virkelig der er sket så meget på et år. Jeg kan næsten ikke kende mig selv.. Jeg elsker stadig make-up osv. Men hvis jeg kan vælge mellem at tage make-up på – altså gøre en masse ud af mig selv.. Eller stå op uden make-up, krybe i et par trænings bukser, en stor trøje og håret op i en knold så gør jeg det!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

10 kommentarer

 • Vd

  Hvor er den hvide strik på nederste billede fra? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din mere rockede og sporty stil klær’ dig altså rigtig godt! 🙂
  Synes det er så skønt at læse om din aktive daglig dag!

  – Tine
  http://fitspiration.bloggersdelight.dk/ (kig endelig forbi min blog. Den handler om træning, kost og motivation/inspiration)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor strikken er fra 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ved du hvor det flotte ur er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommer

  Hvor han du dine fine billeder fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Hej anne. Vil du skrive en typisk dag madmæssigt for dig? (udenfor protein kuren)
  Jeg er lidt på bar bund med at holde en rigtig nærende god sund linje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvem er den pige? En blogger du følger, eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Line: uret er fra Michael Kors 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hende bloggeren på det første foto – hvem er hun?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melina

  Hende på de første billeder, hvem er hun? Er hun blogger?
  Ellers mega fed blog, Anne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere til salg.. :)