Mere til salg.. :)

Der er alligevel sket noget på et år!

Der er ingen tvivl om at jeg er enorm “piget”. Jeg elsker alt der er pink, smykker sko, kjoler osv. Men lige så meget som jeg elsker alle de enorm piget ting, så elsker jeg også den mere “rockede” stil. Jeg fandt de billeder på nettet som i kan se nedenfor, og synes det er så sejt det tøj. Hvis vi går et år tilbage, så man mig som total blondine, masser af make-up og lyserøde læber. Ikke at der er noget galt i det overhovedet, men synes virkelig der er sket så meget på et år. Jeg kan næsten ikke kende mig selv.. Jeg elsker stadig make-up osv. Men hvis jeg kan vælge mellem at tage make-up på – altså gøre en masse ud af mig selv.. Eller stå op uden make-up, krybe i et par trænings bukser, en stor trøje og håret op i en knold så gør jeg det!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere til salg.. :)