1. dag på protein kur!

Fantastiske produkter.

Jeg var så heldig at få en masse dejlige fødselsdagsgaver, da min familie og Mickys familie var til fødselsdag ved os. Nogle af gaverne kan i se nedenunder på billederne. Eftersom mit har er meget slidt og virkelig har brug for alt det pleje det kan få, fik jeg af vide at moroccanoil var det bedste man kunne få til sit hår, så det ønskede jeg mig naturligvis i fødselsdagsgave.

Jeg bruger den første moroccanoil, i kan se på billede nr. 1, hverdag. Den er til tørt og slidt hår, og til hår som har brug for masser af pleje. Den kan bruges både til tørt og fugtigt hår. Den er genial!

Nr. 2 billede er en hårkur der reparerer skadet hår. Mit hår bliver silkeblødt efter brug og kan allerede se resultater! Der står man kun må bruge den en gang om ugen, og når man kan begynde at se resultater, skal man bruge den endnu mindre.

Tan-in-a-can er jeg en fast bruger af! Jeg har brugt den i nogle år nu efterhånden.. Den giver den flotteste farve. Man kan få den i flere forskellige varianter. Men jeg bruger den originale tan-in-a-can. Den synes jeg er bedst til min hud!

Tilsidst er der Bio Oil, som jeg først lige nu er begyndt at bruge. Jeg bruger den for at få min hud til at blive mere smidig og blød. Jeg bruger den også i mit ansigt, da jeg her på det sidste har haft uren ud og den har allerede hjulpet. Det er fantastisk!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

1. dag på protein kur!