Spørg mig om alt!

Karma kannon..

Igår var Micky og jeg ude og spise Sushi på Karma Kannon. I julegave havde Micky fået det som gave af hans bror Steffen. Jeg har aldrig været der før, men det var super lækkert! Så det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har aldrig smagt så godt Sushi i mit liv. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse for smagsløgene. Vi fik en 10 retters menu, med små fine retter hvergang. Man tænker måske at det ikke mætter når man ser hvor små retterne er, men det gjorde det i den grad!

Jeg kan varmt anbefale det til alle, som kan lide Sushi, og vil prøve en lidt lækre form for Sushi! 

Forresten så slutter jeg med spørgerunden nu! Tak for alle de dejlige kommentar. Jeg vil prøve at samle de spørgsmål som der blev spurgt mest om. Måske i form af en video.. TAK!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørg mig om alt!