All Black!

Plastikoperationer?

Jeg ved at der vil være rigtig mange forskellige meninger om lige præcis dette emne. Men jeg synes egentlig det er ret spændende at vide hvad mine læsere synes om det? Det er jo ved at blive nærmest på “mode” at få lavet et eller andet ved sig selv. Personligt har jeg absolut intet imod det, og synes faktisk folk skal gøre hvad de har lyst til, uden folk burde blande sig! Men det mest skrammende ved det, er jo at det kan folk jo bare ikke lade være med. Mennesker er simpelthen så nysgerrige og elsker at have en mening om alting! 😀

Jeg vil ikke afvise at jeg selv kunne finde på at få lavet noget ved mig selv på et tidspunkt. Hvornår ved jeg ikke! Men vil i hvert fald ikke afvise det!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Her er blandt andet et par bloggere og kendte mennesker der har fået lavet noget ved sin krop.

Bloggeren werun.se/isabelles som her på billedet har fået lavet næse.
Photobucket

Bloggeren http://ulrikkelund.com som har fået lavet sine læber.
Photobucket

Bloggeren http://peyreblogg.se som jeg blandt andet ved har fået lavet læber og bryster.
Photobucket

Victoria Beckham som blandt andet har fået lavet bryster og læber. 
Photobucket

Heidi Montag, kendt fra The Hills. Hun har fået lavet en del ved sig selv, som billedet viser.
Photobucket

   

23 kommentarer

 • 53% der ville gøre det selv!! OMFG, ved folk ikke hvor farligt det er og hvor mange der ikke bliver tilfreds med resultatet!? Det er ikke det ydre der fejler noget men det indre hvis man ikke er tilfreds med sig selv (medmindre man er født med en vandskab, næse, ben, mave osv.)
  Lad vær med at gå under kniven, tal med en rådgiver i stedet for…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Jeg er også overrasket over hvor mange der gerne vil have det gjort selv 🙂 Men tror også det siger lidt om læserne på denne blog 😉 Usikre unge piger.

  Jeg tror virkeligt ikke på at plastik kirugi er vejen til lykke for nogen mennesker, måske tror de at de vil få en bedre selvtillid, måske får det en falsk fornemmelse af selvtillid, men når alt kommer til alt så kommer selvtillid indefra og det har i bund og grund intet med ens krop at gøre.

  Jeg har selv prøvet at gennemgå en forandring med min krop, vejede næsten 100kg, nu er jeg en s/m (motion og kost alene), og helt ærligt så er jeg sku ikke blevet et lykkeligere menneske af den grund 😉

  Jeg tror virkeligt på at rigtigt mange piger ville have godt af at komme lidt ud og prøve grænserne lidt af, få lidt selvtillid på en rigtig og sund måde der ikke involvere en kniv.

  Men altså folk må da gøre hvad de har lyst til, jeg synes bare det er unødigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke noget imod det overhovedet., hvis jeg havde pengene ville jeg også fået lavet lidt mere:-) har fået et brystløft..
  http://www.confessionsofabeautyfreak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har fået en brystreduktion og har aldrig fortrudt et sekund! Selvfølgelig synes jeg man skal tænke sig om og overveje nøje, da det er en vild ting at ændre på sin krop og ikke uden risici. Men når det så er sagt, synes jeg virkelig ikke der er nogen grund til at gå og være ked af noget ved sin krop, hvis der kan gøre noget ved det. Det må være et personligt valg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kunne kun finde på at få lavet en operation for at få lavet mine skamlæber mindre. Alt andet vil jeg ikke. Til gengæld må folk sgu gøre lige hvad de har lyst til. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Anne – jeg elsker din blog og har læst i lang tid! Jeg kan kun læse engelsk som jeg er fra USA, så jeg kopiere dine ord i et online translator. Jeg kan ikke gøre dette med video! Er der en måde at skrive dit svar for jeg kan oversætte? Tak og stor kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kunne sagnens finde på at få lavet mine bryster, hvis de ikke bliver meget større (er ‘kun’ 16 år). Det er ikke fordi jeg synes de er grimme eller noget, men jeg synes bare ikke de passer til resten af min krop. Jeg bruger str. b, er tynd, men har både numse og hofter, så jeg tror det kunne være rigtig pænt hvis jeg fik en str. c eller d 🙂 Men nu må jeg jo vente at se..

  Jeg synes det er vigtigt at hvile i sig selv og være 100 % velovervejet før man får lavet sådan en operation. Jeg har det godt med mig selv – det eneste problem, synes jeg, er mine bryster. Og hvis jeg får dem lavet ved jeg bare at jeg får det endnu bedre med mig selv.

  Sådan en pige som Heidi Montag har det jo tydeligvis enormt dårligt med sig selv ,og når man vil have så mange ændringer med sig selv, så synes jeg det er vigtigt at gå ind i sig selv og få et bedre selvværd, før man begynder at ændre på sin krop eller udseende – for ellers kan man jo risikere af blive afhængig af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har så absolut intet imod det! Kunne sagtens selv finde på det. Kunne godt tænke mig at få lavet noget ved min næse som jeg virkelig ikke er tilfreds med (synes den er alt for stor). Synes dog også man skal gøre det med måde og ikke gå helt amok. Der er alt for mange eksempler hvor det er gået galt og folk decideret har fået ødelagt deres udseende og det er jo ærgeligt. Så et par små ting hist og her er helt okay, men hvis man begynder at ænder alt synes jeg det er for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes det er godt at muligheden er der for de der ikke er tilfredse med deres ydre, eller for de der bare gerne vil have det gjort 🙂 personligt vil jeg gerne have et brystløft når den tid kommer (er den dog heldigvis ikke endnu). Jeg mener ikke det kun er for de piger der har dårlig selvtillid, men at det handler om at være tilfreds med det man ser i spejlet. Jeg ville, hvis jeg turde, få reduceret hud på øjenlågene, men min selvtillid er stadig på sin plads selvom det ikke kommer til at ske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har i mange år ønsket mig silikonebryster, dette blev dog ændret til saltvandsbryster da dette skulle være sundere for kroppen, hvis nu der gik hul. Mine tanker var intet i nærheden af Linse-størrelse, men derimod kun en lillebitte størrelse som alligevel ville gøre en kæmpe forskel for mig. Sidste år havde jeg råd til rent faktisk at kunne få gjort noget ved dette ønske, men jeg lod være. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke fik gjort noget ved det da jeg havde råd, og så alligevel ikke. Jeg har sagt til mig selv, at jeg kan træne mig til et bedre resultat end det jeg har nu, men hvis dette trænede resultat til den tid stadig ikke opfylder mit ønske, vil jeg vælge operationen.

  Jeg har den holdning, at folk helt selv bestemmer, hvad de vil få gjort, hvis det er med til at give dem et bedre selvværd. Dog synes jeg ikke om, når folk får gjort så meget ved dem selv, at man ikke længere med lethed kan se, at det er dem. Det er sørgeligt, hvis man skal anstrenge sig for at genkende en person på grund af ekstreme ændringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Til Rina

  Jeg har tidligere været i behandling for mit lave selvværd og mit daværende forvrængede billede af mig selv (dette lurer stadig eftersom man sjældent bliver 100% rask). Og denne behandling har kun hjulpet mig meget lidt. Jeg tror, at der er nogle folk som simpelthen ikke kan få bedre selvværd ligegyldig, hvor meget der bliver arbejdet med dette.
  Og så er der jo nogle som faktisk søger definitionen ‘perfektion’.
  Smag og behag, det er folks eget liv – det er helt op til dem, hvad de føler og synes er bedst og rigtigt for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er selv lige blevet opereret – har fået større bryster. Det er noget jeg har ønsket i 10 år og har tænkt meget over. Selvom det er under 2 uger siden er jeg allerede meget tilfreds og har det meget bedre med mig selv 🙂
  Jeg træner en del og går op i at være sund men da det gik op for mig at jeg aldrig ville blive tilfreds med mig selv uanset hvor meget jeg træner, som netop var et tiltag for at få det bedre med min krop, så sprang jeg ud i det og opfyldte mit største ønske.
  Så længe man tænker sig godt og grundigt om og sætter sig ind i det og forøvrigt forbereder sig både psykisk men også fysisk og er i god form og generelt er sund, så man optimerer sin heling, så synes jeg man har vist man er seriøs omkring det og har gjort det bedste for at få et godt forløb.
  Og jeg synes også der er forskel på at få lavet noget man måske kunne ændre med kost (fx fedtsugning) eller noget der er genetisk, som mine tidligere små bryster (jeg havde ikke en gang en a-skål).
  Så længe det er velovervejet og det kan tilføre stor værdi så siger jeg: spring ud i det! Jeg er så glad for jeg gjorde det og fortryder intet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Rina og n – jeg har så længe jeg kan huske haft rigtig dårlig selvtillid, specielt fordi jeg er blevet drillet meget med mine små bryster. Det valgte jeg så at gøre noget ved, og fik lavet større bryster (fra a til d). Jeg har fået det MEGET bedre med mig selv, føler mig mere selvsikker og har dermed fået mere selvtillid. Det kan godt være selvtillid kommer fra det indre – men GUD hvor er det ydre altså en stor del af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er helt op til folk selv, hvorvidt de vil ændre på deres kroppe. Det bedste ville selvfølgelig helt klart være, hvis man bare lærte at acceptere sine små fejl og mangler, men hvis der er noget man simpelthen er så utilfreds med at det ødelægger ens hverdag, så synes jeg det er helt i orden at udnytte det faktum at lægevidenskaben er kommet så langt at det er muligt.
  Jeg er dog ikke særlig stor fan af folk (især Hollywood-folkene), der vælger at få lavet kæmpe kasser eller trutmunde, da det virker for falsk og giver piger en forkert idé om smukke naturlige skønhedsidealer.

  – Karina,
  http://Www.godbedrebedst.blogspot.com – en blog om TRÆNING, MOTIVATION og GLADE TANKER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sandholm

  jeg har tastet at jeg helt klart skal have lavet noget, men det er fordi at jeg er igang med at tabe mig og jeg har allerede nu tabt mig 19 kg, jeg mangler dog flere. 🙂 men efter at jeg har tabt mig så kan jeg se at både mine bryster og min mave er begyndt at hænge, jeg prøver at se om jeg ikke kan træne det væk, men jeg har fået afvide at jeg nok ikke kan træne mine bryster på plads så derfor så vil jeg gerne have dem løftet for at jeg kan være helt glad for det spejlbillede jeg får når jeg endelig bliver færdig med mit vægttab 🙂
  så man kan sige at jeg går ind for det, men det gør jeg så ikke helt alligevel, for jeg synes at det bliver for meget når man bliver for meget og når man ikke kan genkende personen efter alle de operationer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Please, lad være med at lave video hvor du svarer på spørgsmålene for du har en del døve læsere (og jeg er også døv), så det ville skuffe os at ikke forstå dine svar….
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Der skulle have været en kategori for for os der allerede har fået lavet noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glad

  Nu synes jeg lige, at modstanderne skal overveje, at der findes mange forskellige slags plastikkirugi og ligeledes motiver for at få noget lavet. For to uger siden fik jeg foretaget en reduktion af mine bryster – noget jeg har overvejet siden jeg var meget lille. Jeg begyndte at bruge bh i 4. klasse, hvor jeg allerede var en b-skål, og siden voksede og voksede de. I dag er jeg 18 år, og før operationen var jeg en 65GG – nogle gange 65H. Jeg begyndte allerede at kunne mærke en “pukkel” og havde ofte hovedpine og rygsmerter på trods af, at jeg er en pige, der elsker træning og sund kost og går meget op i at pleje min krop.
  Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvis man bare kan få sig selv til st sige: Jeg foragter al slags plastikkirugi. Hvad så med os, der gør det for at passe på os selv og vores egen krop? Og med dem, det rent faktisk får bedre selvværd og mod på at leve livet?
  Jeg synes, det er 100% op til en selv. Fuck hvad alle andre mener, så længe du føler, det er værd at gå igennem, for det ér en hård proces og der ér risici forbundet med alle operationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har ikke stemt, fordi at jeg ikke føler at der er en svarmulighed for mig. Jeg synes at plastikkirurgi er direkte forkert, og jeg kunne aldrig drømme om at få lavet noget. Jeg tager desuden stor afstand fra folk der gør. Jeg bryder mig ikke om tanken om at mennesket pludselig skal stræbe sådan for at blive perfekte. Vi har alle vores små skæve sider, og hvis ingen fik opereret noget var vi alle ‘lige gode’. Og ja, så har nogle store bryster mens andre har små – men så har de med små bryster helt sikkert andre fordele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der mangler en stemmemulighed for dem der allerede har fået lavet noget 😉

  Jeg har selv fået lavet bryster for halvandet år siden, stod som 22 årig med to slatne theposer, efter at have fået mine to drenge, så det var tiltrængt 🙂

  Om jeg skal have lavet mere, kommer nok an på om økonomien tillader det, for vil i hvert fald gerne have en omgang botox, når de første rynker melder sin ankomst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne,
  super godt indlæg!! 😀 Virkelig en god diskussion, fordi som du siger, er der mange meninger om det.. min mening er, at man selvfølgelig selv skal bestemme hvordan man vil se ud, så jeg synes ikke, at der er noget galt med det, hvis man gerne vil have lavet noget om som man er utilfreds med.. men jeg synes alligevel også, at med de større ting som bryster osv., at så skal man virkelig tænke sig om 🙂 Jeg har selv overvejet at få lavet bryster, men jeg venter lige nogle år, så jeg kan være sikker på at det er noget, jeg virkelig vil, så jeg ikke kommer til at fortryde det.. Hvad ville du få lavet hvis det skulle være? 🙂 knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Vind-Hansen

  Hvilke operationer bliver der lavet flest af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  De unge i dag tror vist, at deres udseende spiller en kæmpe store rolle i deres livsudfoldelse.
  Desværre passer det ikke, og de bruger en sæk penge, tid, energi og sætter helbredet på spil for noget uden den store betydning.
  Udmærk dig på en anden måde, så får du både anerkendelse, respekt, begejstring, begær og alt andet, du ønsker dig.
  Måske er der en brist i opdragelsen, når man ikke synes, at man er smuk og eftertragtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All Black!