Så længe jeg lever vil jeg aldrig lade dig gå..
   

13 kommentarer

 • Hej Anne,
  lidt irrelevant: Men hvornår kommer svarene på din spørgerunde, som du startede lige inden bloggen lukkede hos BD? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvornår kommer svar på spørgerunden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Træningstøj og stiletter? der er jeg sgu hoppet af 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anne 🙂
  Hvor har du købt din(e) chanel taske? Kan de købes i Danmark?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Anne. Jeg er bare interesseret i at høre, hvad mærke er de bukser helt præcist? Og om du evt. kan sende et link lige til netop dem – da jeg har søgt meget efter dem, men uden held. Og jeg synes ikke jeg kan finde dem inde på Zalandos side som du linker til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Er du blind om jeg må spørge? Du kan da ikke undgå at se at det er busker fra Adidas.. Jeg er ved at være træt af at folk ikke lige bruger hovedet inden de spørger om en så latterlig ting som du lige har gjort… Ta’ dig dog sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SofieS

   Tag det da lige roligt og tal pænt. Det kan jo være, at hun ikke kender Adidas så godt som du, og muligvis andre, gør. Der er slet ingen grund til at få sådan et møgfald over et simpelt spørgsmål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Jeg vil også gerne vide hvad bukserne hedder helt præcist (udover de hedder Adidas), da jeg ligesom Helene også har ledet og ledet uden held! Og Sofie, prøv at snak pænt – det er da vidst dig der skal tage dig sammen her! Og Anne, rigtig cool med afslapningsbukser og stilletter, det gør jeg også selv, man kan få det fedeste look ud af det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da kæft, “Sofie”! Hvem har pisset på din sukkermad? Du har jo garanteret været dum nok til at spise den?! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sporty du er blevet! 🙂 Love it!

  -Tine
  fitspiration.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mega fed stil 🙂 du får det til at se så let ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MH

  Hej sødeste Anne

  Kunne du være sød at smide et link til de støvler du har på?
  Er forelsket i dem, og ledt på H&M’s hjemmeside, men desværre uden held..

  På forhånd tak, og ha’ en fantastisk dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så længe jeg lever vil jeg aldrig lade dig gå..