Dagens outfit!

It won’t be easy!!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Jeg skal helt klart ud og købe noget trænings tøj, med flere farver. Jeg har kun kedeligt træningstøj, så vil helt klart gå efter noget tøj med flere farver næste gang jeg skal ud og købe træningstøj! Jeg elsker de farvede trænings bukser på det første billede!!!

Photobucket

Photobucket

   

4 kommentarer

 • caroline

  Hej anne!
  jeg arbejder i en sports butik i Aarhus..
  du skal næsten se casall’s det er lige dig ved jeg !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super inspirerende indlæg Anne! 🙂 Jeg elsker at se andres træningstøj og inspiration til det. Viser du ikke hvad du ender med at købe?

  Hvis du kan bruge lidt inspiration til god træningsmusik, så kan du klikke forbi mit indlæg her: http://www.charlotteamalies.dk/2013/01/trningsmusik.html

  Tak for en god blog.
  -Charlotte Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  JA! Træningstøj skal bare stråle med dejlige farver – det booster også ens humør. Jeg har et tidspunkt læst at man i fitness centre i Miami kun har farverigt træningstøj på for man skal jo se lækker ud når man sveder. Det er vel en god undskyldning for at købe ordentligt og farverigt tøj 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Tusind tak, Anne! din trænings blog giver mig så meget motivation, at jeg har tabt mig 8 kg.!

  Du må meget gerne lave flere indlæg omkring din egen form, træning og billeder fra før/nu fx.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit!