It won't be easy!!

Lillebror & modeuge.

Jeg tilbragte hele dagen og aftenen med min lillebror Mikkel igår. Det har været så hyggeligt at have ham på besøg. Han tager desværre hjem lidt senere i dag. Så inden jeg imorgen skal med Miinto rundt til nogle fede shows i forbindelse med modeugen, så skal jeg lige forberede nogle ting. Jeg aner for det første ikke hvad jeg skal have på.. Er et stort spørgsmålstegn! Forresten så husk at i nu på lørdag kan komme til at chatte med mig. Vi skal lave et live Google+ hangout fra Miintos stand på Vision Messen. Til hangoutet vil i kunne chatte med mig og de andre piger live! – I bunden af dette indlæg er en vejledning til hvordan du kan komme på Google+ og se med på hangoutet. Dette vil som skrevet komme til at være på lørdag d. 2 mellem 16.00-17.00

Håber meget at komme til at hører fra jer. Og forresten så har jeg stadig tænkt mig at lave en video, hvor jeg vil svarer på nogle af jeres spørgsmål. I er ikke glemt .. 😉

Sådan opretter du en google+ profil, så du kan følge med i hangoutet.

1) Opret Google-­‐konto: https://accounts.google.com/Login

2) Opret en Google+profil

3) Følg linket til Miintos Google+profil -­‐Tilføj miinto til din cirkel ved at trykke ‘+’ og bliv en del af deres cirkel: https://plus.google.com/u/0/b/115537386457126653010/115537386457126653010/post

Photobucket
Photobucket

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It won't be easy!!