Mere eller mindre?

Min aftensmad igår.

Jeg har lige siddet og læst alle jeres dejlige kommentar fra indlægget igår. 1000 tak fordi i gad at svare på mit spørgsmål. Jeg læste at rigtig mange af jer skrev at i gerne ville have flere “mad billeder”. Såsom hvad jeg spiser i løbet af en dag.. Så derfor tog jeg billeder af den aftensmad jeg lavede til mig selv igår. Micky var ikke hjemme, så jeg hørte god musik og tullede rundt og lavede god mad til mig selv. (han fortryder nok nu at han ikke spiste hjemme) .. 😉
Til aftensmad lavede jeg: Bulgur med grønsager, feta ost og fiskefrikadeller med en lille smule hvidvins eddike på. DET VAR SÅ GODT! Så godt at jeg spiser det til middags mad i dag! Mumme lumme.. I ved jo at jeg elsker fiskefrikadeller, så for mig bliver det altså ikke bedre. Sundt og lækkert!

Som i kan se på billederne brugte jeg bønner, tomat, gulerødder, løg, rødpeber, lidt feta ost, almindelig fiskefars, bulgur og en lille smule hvidvins eddike som en dressing. Hver aften tager jeg to vitamin piller. Det er faktisk B vitamin for at mit hår og negle kan vokse hurtigere og tykkere. Om det er en skrøne eller ej ved jeg ikke. Men jeg føler at mine negle er blevet tykkere og dermed stærkere!

Mit bedste råd jeg kan give jer er at drikke et stort glas vand inden hvert måltid. Jeg tvinger vand i mig hele tiden, også selvom jeg ikke er tørstig. Det bedste er faktisk at drikke vand, inden man får trangen til noget at drikke. Det er virkelig det bedste råd jeg kan give jer. Vand vand vand vand!!!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

   

12 kommentarer

 • Martine Kjeldsen

  Halløj Anne 🙂 nu er sagen der at jeg også er blevet så sund så sund, og har siden vi så hinanden sidst har tabt 15 kilo. Og jeg elsker også fiskefrikadeller, så jeg ville høre om du steger dem i ovnen eller på en pande, for lige høre den sundeste måde på at gøre det :-)? Hilsen Martine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hej Anne.
  Jeg vil bare lige give dig et super godt råd, mht. feta! Jeg er selv den helt store feta elsker. Og hvis du ønsker en mindre fed feta, er apetinas super god! Man kan få den med ikke så mange % fedt i.
  Glæder mig til at læse flere indlæg fra dig! Det er et super godt arbejde du laver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok helt vildt lækkert ud.. Jeg sidder næsten og savler! Din blog er godt nok inspirerende, Anne! Helt klart en af mine yndlings!

  http://nadialynghusf.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Øv hvor er det ærgeligt at spørgerunden er blevet glemt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  ser så lækkert ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Panda

  Weeeeeeee elsker dine madbilleder, KEEP IT UP YOU ROCK GIRL!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Anne!
  Rigtig godt indlæg, du har lavet i dag! Jeg blev helt inspireret til at lave det samme mad, da jeg selv er i gang med at lave lidt om på min livsstil. Der må rigtig gerne komme flere af disse indlæg hvor du fortæller hvordan du/i laver maden, det kunne i hvert fald være god hjælp til at få nye idéer til sin egen kost.
  Men du gør det super godt, din blog er spændende og du er en rigtig stor inspiration! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann sofie holstfeldt Olsen

  Hej Anne.
  Elsker dine mad billeder!! Det ser super lækkert ud!!
  Jeg tænkte på om du ikke ville lave et indlæg med din/dine tatoveringer da jeg syntes den du har på armen ser mega fed ud!!!
  Stor ros til din blog herfra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann sofie holstfeldt Olsen

  Hej Anne.
  Elsker dine mad billeder!! Det ser super lækkert ud!!
  Jeg tænkte på om du ikke ville lave et indlæg med din/dine tatoveringer da jeg syntes den du har på armen ser mega fed ud!!!
  Stor ros til din blog herfra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ss

  Kan huske at du for laaang tid siden efterlyste dette. Hvis du stadig gør så her : http://www.ebay.com/itm/200838944910?var=500116482565&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
  Jeg har lige modtaget dem og er ovenud lykkeeeeliggg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Ibsen

  Hej Anne.
  Hvad/hvordan steger du dine fiskefrikadeller? Jeg elsker nemlig også fiskefrikadeller, men jeg syntes altid at der skal så meget smør på panden..
  Meget ros til din vildt fede blog herfra!

  Hilsen Cecilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere eller mindre?