Du satte ild i mit liv!!!

Så længe jeg lever vil jeg aldrig lade dig gå..

Selvfølgelig støtter jeg mine drenge og min kæreste. Andet ville være latterligt!! Så bloggen kommer lige til at handle lidt om PULS i dag, og da jeg har flere tusinde læsere på min blog om dagen, så er det oplagt at skrive et indlæg eller to om dem her.. Tidligere skrev jeg at deres nye single Ild I Mit Liv nu kan købes på Itunes lige her. Det ville betyde mindst lige så meget for mig, som det ville gøre for dem, hvis i gad at støtte deres sang og købe den på Itunes.

Deres nye musikvideo er nu også kommet på youtube. Hvis i har lyst synes jeg bestemt i skal tjekke den ud!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du satte ild i mit liv!!!