Sund "pasta med kødsovs".

Heaven is a place on earth!

Fantastisk dag! København er aller smukkest når solen skinner.. Hvor er det bare et dejligt vejr! Da jeg gik hjem fra arbejdet i dag kunne jeg ikke lade være med at smile fordi alt bare ser så meget smukkere ud når solen skinner. Ikke nok med at vejret er fantastisk, så har jeg også fået gaver i dag fra Fitnessguru og Dope.dk
Jeg har fået de mest fantastiske sko fra Jeffrey Campbell som jeg faktisk har blogget om før. De er bare så lækre! Kan slet ikke vente med at gå rundt i dem.. Jeg har også fået nogle ting fra Fitnessguru. Blandt andet har jeg fået en helvedes masse protein bar, hvilket jeg altid kan bruge når sulten melder sig. Har også fået en top “Strong is the new skinny”, og Heat forbrændingspiller, 2 shakes og faktisk også deres geniale fitness nudler uden kalorier i. Dem glemte jeg bare lige at tage et billede af.

Kan ikke lade være med at føle mig lidt heldig på sådan en smuk dag!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund "pasta med kødsovs".