FRIDAY I'M IN LOVE ..

Show off.

Jeg er i sommerhus lige nu med Micky og hans familie. Vi skal overnatte her i nat og tager så hjem imorgen. Det var lige nu man godt kunne have brugt lidt sol og varme så man kunne sidde ude på terrassen og hygge. Men så sidder vi da bare indenfor i stedet og hygger.
Som i kan se på billederne er min tatovering på fingeren blevet rigtig fin. Jeg er virkelig glad for den! Den er helet nu og såret er gået helt væk. På min arm hvor jeg fik lavet et kors er der stadig sår på. Den har der desværre været lidt problemer med, så har virkelig vasket den grundigt og jeg tager creme på konstant. Såret går nok helt væk i løbet af den kommende uge!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FRIDAY I'M IN LOVE ..