Must have!

Sund “pasta med kødsovs”.

Eller som det nu rigtigt er – Salat med kødsovs. Jeg prøver for så vidt muligt at undgå hvidt brød, pasta og generelt bare alle de “hvide” ting. Så jeg tænkte at jeg ville prøve at lave pasta med kødsovs, bare uden pasta.. 😉 Og resultatet er simpelthen blevet så fint! Det smagte fantastisk og jeg har endda lavet rigtig meget, så jeg også har lidt eftermiddagsmad imorgen! Som i kan se har jeg også lidt salattern ovenpå min kødsovs, hvilket bestemt kun gjorde det bedre.. MUMS! Kan varmt anbefales til alle jer dejlige læsere.

Photobucket

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Must have!