3 år siden igår..

Fotoshoot

På tirsdag skal jeg til fotoshoot, så i den forbindelse har jeg været ude og finde tøj til det. Jeg har fundet sådan nogle fine ting! Jeg skal have taget mine billeder af verdens dygtigste fotograf i mine øjne. Hun er simpelthen så dygtig! Jeg føler mig meget heldig over at hun gider at tage billeder af mig. Hendes billeder er virkelig flotte! Jeg skal nok fortælle mere om hende i et andet indlæg.

Jeg skal have taget billeder til mit cover på siglen, have taget pressebilleder og et nyt billede til min header her på bloggen. (Det billede man ser lige når man kommer ind på bloggen)
Glæder mig rigtig meget til at fortælle og vise jer alt det som kommer til at ske.. Glæder mig til at tage jer med på mit eventyr!

image

image image

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år siden igår..