Fitness produkter!

Hjemme igen!

Hej alle mine søde læsere.
Jeg vil lige starte med at sige 1000 tak fordi jeg ingen sure beskeder har fået for ikke at have blogget i en uge! Jeg var så nervøs for at logge ind på bloggen her til morgen, da jeg faktisk havde regnet med at der var et par ikke så venlige beskeder. Men niks! Der var ingen. Og grunden til jeg har været nervøs for det, er jo fordi at jeg før har oplevet det.
Micky og jeg kom hjem fra Egypten igår aftes. Vi sluttede så også lige ferien af med at skulle vente på vores kufferter i 40 minutter. Men det slutter skam ikke her.. Jeg fik også en besked om at min blog var nede, så der var virkelig stress på da jeg steg ud af flyet.

Jer som følger mig på min facebook side ved at jeg ikke har kunne blogge fordi nettet på vores hotel var så dårligt. Vi skulle vente 10-15 minutter bare for at komme ind på en side på nettet. Så i kan nok forstå når jeg fortæller jer at jeg på ingen måde kunne uploade billeder hverken på instagram, facebook eller på bloggen. Men nu er jeg klar til at blogge om alle de ting som jeg gerne har ville fortælle jer og vise jer!

Micky og jeg har haft en fantastisk ferie!!!! Når man forlader et sted og man har følelsen af at man godt kunne være her en uge mere, så har det været en god ferie. Og det var præcis den følelse Micky og jeg havde. Vores dag så nogenlunde sådan her ud: Stå op, spise morgenmad, ligge ved poolen eller stranden, sove til middag, gå i bad, gøre sig klar, spise aftensmad, drikke lækre drinks og sove. Præcis som vi gerne ville have det skulle være! Desværre gik tiden bare alt for hurtigt. Jeg kommer til at fortælle meget mere om vores ferie. Men nu starter jeg med dette indlæg 🙂
Tip: En kortholder til ferien fandt jeg ud af var super praktisk! De fylder ikke noget, og man kan lige have nogle sedler samt kort med på en gåtur. De kan købes her.

 photo IMG_5334_zpsec2d84f0.jpg
 photo IMG_5341_zpsc5f7f33d.jpg
 photo IMG_5351_zpsb7c7c709.jpg
 photo IMG_5354_zps5b99ffe6.jpg
 photo IMG_5356_zpsf2ebfb49.jpg
 photo IMG_5472_zpsa0934b16.jpg
 photo IMG_5514_zpsc51ed2fb.jpg
 photo IMG_5515_zps529214ee.jpg
 photo IMG_5527_zpsed1184e8.jpg
 photo IMG_5550_zpscdde1f72.jpg
 photo IMG_5559_zps69945c4e.jpg

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness produkter!