Spændt!!!

New in // zara

Jeg købte faktisk denne flotte sorte jakke fra Zara inden jeg tog til Egypten, og har glædet mig så meget til at vise jer den. Jeg var solgt da jeg så den første gang, og blev fuldstændig forelsket i den da jeg prøvede den. Følte virkelig at den var lavet til mig! Men.. Jeg købte den faktisk ikke, fordi jeg er i gang med at lære mig selv ikke bare at købe noget med det samme man ser det. Så jeg tænkte at jeg ville tænke lidt over det – og jeg kunne bare ikke få den ud af hovedet igen. Så dagen efter smuttede jeg ind i Zara på strøget og købte den. Jeg tænkte selvfølgelig at den ville være væk igen, når jeg kom men næh nej! Der var en tilbage i en XS, så den snuppede jeg! Og jeg har ikke fortrudt det.

Jeg har desværre ikke kunne finde jakken på deres hjemmeside, men jeg ved at man stadig kan købe den i Zara både i sort&hvid i Fields. Så der må i ind, hvis i er interesseret.

Outfit: Jakke – zara. Bukser – Moss Copenhagen. Sko – H&M.

 photo IMG_5748_zpsff2e6d34.jpg
 photo IMG_5740_zps80a73572.jpg
 photo IMG_5733_zpscfd593f3.jpg
 photo IMG_5756_zpsd002946a.jpg

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spændt!!!