Den lille lyserøde..

Træningen er i gang!

Træningen er for alvor skudt i gang for mit vedkommende! Jeg har trænet hver dag siden jeg kom hjem fra Egypten i torsdags. Den ene dag står den på en smule cardio træning, og derefter styrketræning, og næste dag er det ren styrketræning. Indtil videre fungere det rigtig godt for mig, at gøre det på den måde. Igår kunne jeg dog ikke holde mig væk fra træningscentret, så det blev til 2 x træning. Først startede jeg tidligt ud med styrketræning og om aftenen var det ren cardio. Jeg ved godt mange måske ville mene at dette var usundt, men jeg tror virkelig det handler om at finde ud af hvad der fungere for en selv. Og det her fungere rigtig godt for mig!

I søndags slog jeg rekord på min blog med 15.000 besøgende på en dag, hvilket jeg var helt oppe at køre over, og super taknemmelig over! Men igår mandag, gik det helt vildt for sig, med hele 32.264 besøgende!!!! Dette skyldes selvfølgelig Ekstra Bladets henvisning. Men det gør det ikke mindre fantastisk.. Min blog er min lille baby! Så når sådan noget her sker, så kan jeg ikke få hænderne ned!
Jeg er en lykkelig blogger her til morgen!

 photo ed5fdba97207d71f7281a8342223c486_zps52f728ca.jpg
 photo IMG_5602_zps404be02f.jpg
 photo IMG_5595_zpsf3fd2fcb.jpg
 photo IMG_5665_zpse86bc64a.jpg
 photo b83f8ce1bc3c088013fc1e480d35bc27_zps3dd9d17b.jpg
 photo IMG_5552_zps0c9e7fac.jpg
 photo IMG_5539_zpsc0669854.jpg
 photo IMG_5673_zps1e755d11.jpg

   

12 kommentarer

 • Caroline

  Super 🙂 og velfortjent vel at mærke.
  Du skal også have ros for din entusiasme på din ‘nye’ blog. Som du også selv nævnte, dengang du havde den via bloggers delight, var du kørt lidt træt i nogle ting, og det bar dine indlæg selvfølgelig også præg af.
  Men nu! Yndlings bloggen 🙂 super inspirerede. Tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er du smuk Anne! Ville ønske jeg var lige så tynd som dig og kunne holde mig slank. Jeg ville så gerne have en flad mave, men jeg ved, at jeg desværre ikke kan holde det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

   Hej Anne, ville det være muligt at du gad fortælle om dit træningsprogram? Hvilke øvelser, gentagelser osv du laver? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Hej Anne

  Vil du ikke ligge dit træningsprogram ud på bloggen?

  Super motiverende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monicamichela

  Tillykke! Du har også fortjent det 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I would like to tap that asssss!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Hej Anne 🙂
  Du er super inspirerede at følge!!!! Du har givet mig motivation til selv at komme igang! Operation flad mave er sat ind!
  -Men ville hører om du ville ligge ud hvad du spiser i løbet af dagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne!

  Jeg læser din blog hver dag og du er en stor inspiration for os alle! Du har fortjent det! 🙂

  Jeg er ny i blogge verdenen, og ville hører om du ville kigge forbi min blog 🙂
  http://stinnekjeldsen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad laver du til daglig?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Poulsen

  jeg kunne virkelig tænke mig at se dit træning program samt. hvad du spiser 😉 det er så utrolig inspirerende 🙂 jeg siger til mig selv jeg skal igang men alligevel falder jeg i gang på gang. ;( kan du give mig nogle gode råd ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne, du er en super god inspiration i forhold til træning, du har opnået flotte resultater. Jeg har selv en blog om træning og sundhed tjek den ud og så håber jeg, at jeg kan inspirere dig:)

  eilime.com/blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er din personlige træner Cecilie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille lyserøde..