It's a beautiful day.

Blondine igen!

Så starter mit nye liv som blondine igen, og jeg starter selvfølgelig ud med at være syg. Da jeg stod ud af sengen i morges, var jeg bare så svimmel og havde kvalme. Så jeg har ligget på sofaen lige siden jeg stod op. Det er også første gang i dag at jeg indtil videre ikke har fulgt min kost plan som min træner Cecilie har lavet til mig. Kostplanen kan i se her. For kan simpelthen ikke få noget ned i min mave lige pt, selvom jeg godt ved at det er det bedste. Tror jeg får Micky til at lave en omelet til mig med lidt grønsager. Det er skide irriterende at have det sådan her, når jeg har lagt planer som jeg bliver nød til at aflyse. Kl. 18.00 skal jeg til et møde med ham som skal skyde min musikvideo, så bliver nød til at hvile mig hele dagen i dag, så jeg kan blive frisk!

Jeg er som overskriften siger så fint, blevet blondine igen og jeg elsker det! Jeg fik den bedste behandling af Amalie Lind som har farvet mit hår. Hun er i gang med at uddanne sig til frisør, så hun er i lærer ved den frisør der hedder Klippestuen som ligger på Frederiksberg. I mine øjne kunne hun sgu godt springe alt det der over nu, for hun ved sgu allerede hvordan man farver hår!!! Udover mit fine hår, købte jeg også nogle Kérastase produkter med hjem, som Amalie anbefalede til mig. Jeg er jo stor fan af moroccanoil produkter, men jeg fik af vide at Kérastase produkterne lige er en stand bedre end moroccanil, så er spændt på om jeg kan se og mærke forskel. Skal også lige huske at skrive at hvis man køber to produkter, så får du et trejde produkt gratis! Virkelig lækkert..

Velkommen til et liv som blondine Anne!

 photo IMG_5931_zps056dbae4.jpg
 photo IMG_5936_zpsa93f650e.jpg
 photo IMG_5963_zpsdbd88b91.jpg
 photo IMG_5966_zps1cbf8bfa.jpg
 photo IMG_5979_zps5e5cc274.jpg
 photo IMG_5983_zps7db3d5e0.jpg
 photo IMG_5987_zps52d64f7f.jpg
 photo IMG_5998_zps3d7bdb7d.jpg

   

11 kommentarer

 • Mette Engstrøm

  Hej Anne .
  Hvor er dit hår blevet flot, er det hel farve? eller striber?

  Og så lige en ting omkring din kvalme.
  Æg er noget af det værste du kan spise, når du har det sådan. Er 100 på at det ryger direkte op igen 🙂
  Istedet skulle du prøve revet æble, noget brød evt grov toast, og så banan 🙂 Nårh ja , Coca cola, er os rigtig godt .. Du kommer til at skulle gå helt uden om din kostplan ved dette, men hvis det hjælper, er det vel okay ? 😀 . Og det er jo for en kort stund forhåbentlig.
  Jeg lider selv af meget kvalme, fordi jeg har en kronisk tarmsygdom, så hver gang jeg spiser bliver jeg dårlig . Så har prøvet mig frem, og de ting virker rigtig godt 🙂

  Mange knus
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fed turkis jakke Anne, hvor er den fra?
  Tak for altid fantastisk god inspiration. Din blog er virkelig motiverende, inspirerende og underholdende at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er dit hår blevet flot Anne.
  Jeg skal selv farves lyshåret d. 16 april – så det ser jeg meget frem til 🙂

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh det er bare så dejligt at høre ved frisør…
  Elsker det selv…

  http://flyinghighfallinghard.blogspot.dk/
  Træning, kost og træningsudstyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det blevet flot! Klæder dig virkelig som blondine.

  Er også selv lige blevet lyshåret igen…

  http://www.helenasophiawb.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hvad hør du med dine Extensions når det er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Dit hår er blevet sindsygt flot! 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Hvilken af salonerne på Frederiksberg er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er dit iPhone cover købt?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hvor meget fik du kérastase-produkterne for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne-mette

  Hvor er din jakke fra? Meget smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a beautiful day.