Protein pandekager.

Det perfekte sommer tøj!

Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg havnede på den hjemmeside. (www.gypsy05.com)
Men jeg elsker den!!! Jeg er helt vild med den der lidt indianer/boheme stil. Stort set alt deres tøj derinde har jeg lyst til at købe. Jeg synes alt deres tøj har sådan nogle fine farver og fede mønstre. Som jeg faktisk nævnte i et tidligere indlæg, som handlede om min nye lilla trøje, som passer perfekt til en sommer aften, så synes jeg også bare alt deres tøj inde på gypsys hjemmeside passer perfekt til sommer. Jeg synes det stråler af sommer! Jeg har faktisk ikke en gang undersøgt om de levere tøj til Danmark endnu. Jeg tror jeg vil investere nogle penge i noget af deres tøj, hvis de altså sender til Danmark. Det her må være noget af det smukkeste tøj nogensinde! 

Kort kjole kan findes her: Lani Mini Dress. Lyse bukser kan findes her: Perfect pants. Lang kjole kan findes her: Maxi dress. Trøje kan findes her: Back V-Neck Blouse. 

 photo ImageGenerator-4axd_zps40076494.jpeg
 photo ImageGenerator-5axd_zpsfb84d703.jpeg

 photo ImageGenerator-10axd_zps7d16df3a.jpeg
 photo ImageGenerator-9axd_zps42947c2a.jpeg
 photo ImageGenerator-11axd_zpsb46e33fd.jpeg

 photo ImageGenerator-2axd_zps91b033e5.jpeg
 photo ImageGenerator-3axd_zpsd23db8c5.jpeg

 photo ImageGenerator-6axd_zpsce2279c9.jpeg photo ImageGenerator-7axd_zpsc535fa81.jpeg

   

3 kommentarer

 • Melissa

  Prøv at tjekke gypsywarrior’s side ud, de har også rigtig fedt tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Ninni

  Super fedt tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne
  Inde på gypsy05’s hjemmeside, står der følgende:

  International Customer Gypsy05.com has partnered with a trusted third-party company, International Checkout, to fulfill orders for our international customers.

  Det betyder, at hjemmesiden er amerikansk, men når du skal betale, kan du vælge noget der hedder international checkout og så kan de sende det til DK 🙂 men nu når det er amerikansk, så er du sikkert bekendt med det der told 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein pandekager.