Gårdagens outfit.

It’s all about instagram!

Jeg elsker instagram. Det er så nemt og så hurtigt lige at ligge et billede op, og vupti… Så er det der bare! Til jer der endnu ikke følger mig så hedder jeg: annegadegaard
Og til jer der ikke har instagram, så få det!!! Det er meget underholdende 😉

Lige nu er jeg i Århus da jeg skal til min lillebrors fødselsdag i aften. Han har rigtig først fødselsdag d. 22 april, men han har besluttet at holde den i aften. Jeg tager allerede tilbage til København igen i morgen, da jeg jo skal til Justin Bieber koncert med Micky. VI GLÆDER OS!

Det sidste sort/hvid billede i kan se har jeg fået sendt af en sød læser som jeg mødte igår, da PULS spillede inde i tivoli. Tusind tak for billedet!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårdagens outfit.