Hård træning!!!

Min kostplan&træningsplan.

Jeg vil lige starte dette indlæg ud med at skrive at i skal huske på at denne træningsplan og kostplan er lavet ud fra mine ønsker og hvad det er jeg gerne vil opnå. OG så skal i også huske at det er en hård træningsplan og kostplan fordi man skal kunne nå at se resultater på en måned. Derfor er den rimelig hård for nogle! Men det skal den være, fordi jeg kommer ud med en single og dermed skal jeg lave en video. I den video vil jeg gerne se så godt ud som overhovedet muligt, koste hvad det vil! Derfor kommer det også til at blive rigtig hårdt for mig, men jeg ved at det bliver det hele værd!
Jeg vil gerne nå at få strammet alt op og især mine ben, da det er dem jeg er mest træt af. Jeg vil gerne have en slank krop, som er tonet og trimmet at se på. Vil gerne se muskuløs ud, uden at det er for meget naturligvis. Det er med at finde en fin balance!

Jeg tænker jeg vil lægge billeder ud af mit mad i løbet af en dag og så vil Cecilie tage billeder af mig under min træning, som jeg også vil lægge op på bloggen.

Der bliver nogle gange hvor Cecilie ikke kan træne med mig, så derfor har hun bedt mig om at downloade en App til min Iphone der hedder: iMuscle. Den koster 13 kr. at downloade. Den skal jeg bruge når hun ikke kan træne med mig sådan så jeg kan se hvordan hver enkel øvelse skal udføres.

KOSTPLAN.
 photo Skaeligrmbillede2013-04-01kl160717_zpsd8f212c0.png photo Skaeligrmbillede2013-04-01kl160815_zps706abb3f.png

TRÆNINGSPLAN.
 photo Skaeligrmbillede2013-04-01kl160104_zpsc5a24938.png photo Skaeligrmbillede2013-04-01kl160122_zpsf1d38485.png photo Skaeligrmbillede2013-04-01kl160132_zpse6d07b9e.png

 photo IMG_5816_zpse853cdf3.jpg photo IMG_5819_zpsb97b887d.jpg photo IMG_5822_zpscd0a9690.jpg photo IMG_5814_zps2d8489a5.jpg

   

22 kommentarer

 • Det ser mega godt ud! 🙂 Overvejer helt om man skulle hoppe på den plan også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Bøtker Mogensen

  Hvor køber du dit proteinpulver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • britt

  Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det kommer til at gå, og hvordan resultaterne bliver :-)!
  Du skal nok blive klar til musikvideoen i hvert fald!

  http://madenerikkedinfjende.dk – blog om sundhed, træning og mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvor mange kcal din kostplan ligger på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Skov

  Det ser mega fedt ud! Ville høre om du ikke ville lægge billeder ud af dig undervejs, om hvordan din krop den ændre sig. Overvejer også om jeg skal påbegynde, næsten samme kostplan og træning, bare med mere cardio 🙂 Men held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Super fedt at vi må følge med i din kost og træningsplan. Er vilde med dine træningsindlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Frøkjær

  Synes det lyder super fedt at du har en personlig træner på i en måned! Gad jeg virkelig godt prøve, så man virkelig bliver presset til sit yderste! Hvad gør proteinpulver godt for? Har overvejet det nemlig, men mange siger man bliver stor af det og jeg ønsker egentlig bare det samme som dig, det med at blive tonet og lidt muskuløs. Kan du anbefale det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor lang tid tager hver træning cirka? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må nok sige at du er sej Anne! Uden tvivl! Men du ser jo brand godt ud!
  Jeg overvejer helt at spring med.. Fedt indlæg!!

  http://www.camillaoverby.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Glæder mig SÅ meget til at se resultatet! Kan du evt. lave et før og efter billede? 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nissen

  Super fedt, tror jeg prøver at hoppe med på den!
  Hun skriver at der bliver ændret i den løbende, vil du evt. også ændre i den undervejs, så man kan følge med og “efterabe” lidt? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Vil du ikke ligge billeder ind af fx hver forskellig øvelse, så man kan se hvilken maskine/redskab man skal bruge, det ikke alle de fine navne vi altid kender 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er jo pisse sej, Anne! 🙂

  xx JulieKristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en spændende træningsplan, Cecilie er en fantastisk dygtig pige – så er sikker på du kommer til at se top trænet ud til din musikvideo 🙂

  Held og lykke med træningen.

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lykke

  hvad er det helt præcis den app (imuscle) går ud på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne lige svare på nogle af spørgsmålene, da styrketræning er en verden jeg efterhånden har bevæget mig i et par år. For det første, så skal I IKKE gå ud og lave Annes program med mindre I i forvejen har trænet en del og ved hvordan øvelserne skal laves. Sådan noget som squat (knæbøjninger på dansk) kan hurtig føre til en knæskade, hvis det ikke gøres helt rigtig. Men synes det er super dejligt at læse at I alle finder stor inspiration i Anne. Men pas nu på Jer selv, hvis I virkelig vil igang med at styrke træne, så find et godt begynderprogram og byg på derfra. Øvelser kan I finde her: http://www.bodybuilding.dk/oevelsesbiblotek/

  Mht. protein pulver, så er det noget mange, særligt drenge der gerne vil have større muskel, benytter. Men alle kan faktisk have gavn af det. Inden man hovedløst køber en bøtte proteinpulver og begynder at tage det vil jeg anbefale man læser denne artikel http://www.bodybuilding.dk/faq-kost-og-kosttilskud-laes-her-inden-du-poster-t14957.html og i øvrigt kun køber pulver der produceret i EU. Det kan sagtens købes hjem billigere i andre lande, men så kan I ikke være sikker på, hvad der er i.

  Og til Anne held og lykke med dit projekt. Glæder mig til at se resultatet og selvfølgelig at følge dig den næste måndes tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  God kost- og træningsplan! Keep up the good work, honey. Respekt for, at du har opnået hvad du har hidtil og kaster dig ud i endnu en udfordring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Jeg er har lavet et spørgeskema om doping/præstationsfremmende midler i forbindelse med et skoleprojet. Jeg håber, at i vil tage 2 min. ud af jeres kalender og besvare spørgsmålene. Undersøgelsen er anonym!

  https://survey.enalyzer.com/?pid=g6ds8dit

  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Træningsplanen er pludselig væk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tasja

   Er det muligt, at Cecilie Lind kan svare på, hvor mange kcal hvert måltid sådan cirka indeholder i din kostplan ? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne 🙂 Er der mulighed for at du kunne få dig en søgefunktion på din blog? Det ville bare være rigtig fedt, hvis man nu havde mulighed for at søge i nogle af dine gamle indlæg også 🙂 Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   @nanna jeg kommer snart med et helt nyt layout til bloggen, hvor der er søgefunktion 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hård træning!!!