Video indlæg // svar på spørgsmål

NU er det ved at være tid!

Ihhh.. Nu er det ved at være tid til at jeg skal skyde musikvideo. Det skal jeg nemlig imorgen! Til jer der endnu ikke ved det, så udgiver jeg en ny single d. 6 maj! Jeg er så så så spændt på hvordan musikvideoen kommer til at se ud. I mit hovede er den simpelthen så smuk, men man ved jo aldrig rigtig hvordan det kommer til at se ud til aller sidst. Den her video må bare ikke gå gal! Som jeg nævnte i min lille video jeg lagde op igår her på bloggen, så tænker jeg at jeg vil filme lidt bagom musikvideoen, så i får en fornemmelse af hvad det er jeg har bevæget mig ud i, haha. Så jeg vil i hvert fald prøve at få tid til at blogge imorgen når jeg er er ude og skyde videoen, så i kan se med.

I dag har jeg været nede og træne cardio, og senere tror jeg lige jeg vil tage med Micky ned og styrketræne lidt. Bare lige så jeg også får det gjort, inden imorgen. I aften kommer min bror Mikkel helt fra Århus, bare for at hjælpe til i weekenden med musikvideoen. Det er altså en sød bror man lige har der! Dejligt med en masse support og hjælp fra mennesker. Under hele det her projekt “Anne skal udgive ny single”, har jeg fået så meget hjælp fra mennesker jeg ikke kendte i forvejen, og fra mennesker som bare har spurgt om jeg behøver hjælp med noget. Der er så mange gode mennesker derude og det giver mig en dejlig varm følelse i hele kroppen. For synes indimellem man kan støde på negative mennesker, som nærmest bare vil “ødelægge” en uden grund. De mennesker kan derfor godt fylde rigtig meget, selvom de slet ikke burde! Så når man møder de her mennesker som bare vil hjælpe en, uden at de beder om noget igen, så finder man ud af hvor mange gode mennesker der er i den her verden! Så dejligt..
Ved ikke om i forstod noget af det jeg lige skrev, men det kom direkte fra hjertet, og når det gør det ved mig, så skriver og skriver og skriver jeg bare, uden at kigge hvad det egentlig er jeg får skrevet, haha.

Billederne er taget tidligere i dag, da jeg var nede og træne. (I ved jeg elsker toilet billeder) haha. Men se lige mine muller! Enten falder lyset ret godt, eller så er jeg faktisk stærk? Måske lidt en blanding..

IMG_6616 IMG_6629 IMG_6632 IMG_6638

   

6 kommentarer

 • Jeg glæder mig til at høre den!

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det ser så fucking godt ud til dig muskler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er simpelthen en inspiration. Nu hvor jeg tuller rundt hjemme grundet arbejdsløshed er jeg begyndt at tage træning og kost mere seriøst – delvis inspireret af dig.
  Når det kniber med motivationen kigger jeg lige forbi din blog. Har på 3 måneder opnået første delmål: at gå 2 tøjstørrelser ned!

  Du ser sindsygt godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Må man spørge hvad du har gjort (kostplan/motion) for at gå to tøjstørrelser ned, for det er jeg nemlig også meeeeget interesseret i?? Og hvor meget har du formået at tabe dig på de tre måneder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg aner ikke hvor mange kg det er – jeg har smidt min badevægt ud. det virker simpelthen ikke for mig at veje mig konstant, for jeg bliver totalt vægtbesat, og det er for usundt.

   Kostmæssigt – jeg laver alt selv fra bunden, selv min müsli. Jeg spiser hver 2t30min. Jeg spiser afmålte potioner på en mindre tallerken end jeg spiste af før. Kig på varedeklarationerne når du er ude og handle ind. Spis flere grove grøntsager. Find inspiration til måltider på diverse fitness-blogs så maden ikke bliver alt for dødsyg, spiser du de samme 10 måltider i 3 uger bliver du træt af det og falder nemmere i med kager, chokolade, nemme løsninger.. Jeg spiser ikke sukker. Jeg spiser fuldkornsbrød. Jeg spiser ikke af lyst, jeg spiser fordi min krop skal have energi.

   Undtagelser; afhænger min lykke af om jeg får et stykke chokolade – så spiser jeg et stykke.. og kun et! Tricket ligger i at kunne begrænse dig selv, vide hvad du spiser og ikke have dårlig samvittighed. Find en balance der virker for dig, for det skal ikke være dødsygt at tabe dig hvis vægten skal holde bagefter.

   Jeg træner desuden 5 gange om ugen, 2 timer ad gangen. 1t cardio, 1t vægtløftning.

   jeg har så også en del at smide da jeg tog ret meget på da jeg stoppede med at ryge og min sult løb fuldstændig ud af kontrol for mig.

   Mit mål er ikke at blive tynd som et strå, men at få en krop der er nem at bruge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • monicamichela

  Hvor er du flot markeret! 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video indlæg // svar på spørgsmål