In love!

Protein pandekager.

I morges lavede jeg protein pandekager til mig selv. Det er første gang jeg prøvede at lave dem, og det gik heller ikke helt godt, haha. Men jeg fulgte min træner Cecilies opskrift, og de smagte også rigtig godt, men de blev bare lidt for tykke. Jeg vil prøve at lave dem til morgenmad igen imorgen, så forhåbentlig kommer det til at gå lidt bedre der.. 😉 Til nye læsere og jer der endnu ikke har set min kostplan og træningsplan så kan i finde den HER. Hvor opskriften til pandekagerne også står! Til mine protein pandekager spiste jeg også 10 g. nødder. Der er mange af jer der har spurgt hvilket protein pulver jeg bruger, så bruger jeg Nutraminos protein pulver med chokolade smag! Mums.

 photo IMG_6170_zps9f51a745.png
 photo IMG_6176_zpsc917176f.jpg
 photo IMG_6178_zps154e0c59.jpg
 photo IMG_6139_zpsecce0f46.jpg

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In love!