I min make-up taske har jeg...

Dejlig og hård dag!

Igår var jeg på radiotur og besøgte også lige tv2 nord. Det var en rigtig dejlig tur Micky og jeg havde, men det var også en rigtig hård tur. Vi kørte nærmest i bil i 10 timer. Vi skiftede med at kører bil, så den ene kunne få lidt søvn imens den anden kørte. Vi stod op kl. 02.30 igår nat og så gik turen ellers til den første radiostation og derefter videre til de næste. Vi sluttede af i Silkeborg og kørte derefter til Køge for at overnatte fordi jeg i morges besøgte Radio Køge. Jeg har taget nogle billeder som i kan se nedenfor. Jeg havde jo besluttet at jeg skulle have min flotte Christian Louboutin stiletter på, men tror i så ikke at jeg glemte dem derhjemme? Hvor dum kan man være.. Jeg tænkte jo rigtig at jeg ville være smart og tage mine dejlige bamsestøvler på, så jeg ikke skulle sidde med stiletter på i bilen når vi nu skulle sidde så lang tid i bil.. Så jeg tog jo mine bamsestøvler på, og glemmer jo så alt om at tage stiletterne med!!! DUMT! Jeg så altså ikke for smart ud i stribede leggings og så med lysebrune bamsestøvler på. Så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne fuldføre sættet og tage en kæmpe hættetrøje på. Smart i en fart! 😉 Flot Anne G..

6b87b05ac6c511e2b22b22000a1f96e2_7IMG_4311IMG_429399898560c64711e2bd3c22000ae90db5_7IMG_7908

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I min make-up taske har jeg...