Dejlig og hård dag!

Eat Healthy!

I dag har stået i sundhedens tegn! Jeg startede min dag med (som sædvanlig) at tjekke mails og drikke et stort glas vand og spise lidt skyr med hindbær. Derefter tog jeg mit træningstøj på og gik ud og powerwalk små 4 kilometer. Vejret er jo fantastisk, så hvorfor ikke udnytte det! I aften vil jeg lave thai inspireret mad med tigerrejer. MUMS! Jeg var i Fakta for at handle, da de simpelthen har den lækreste frugt&grøn afdeling. Så jeg købte lækre grønsager, tigerrejer og en vandmelon til dessert.
Jeg er faktisk lige kommet hjem fra endnu en omgang træning i Fitness. En time på løbebåndet med skiftevis løb og gå op ad bakke med en stigning på 15! Derudover styrketrænet jeg også. Det var faktisk en rigtig fed træning, når jeg tænker på at jeg ikke havde særlig meget energi da jeg gik derned. Til at få lidt energi og give den en ekstra skalle med træningen, så drikker jeg Nutraminos Amino. Jeg føler virkelig at den går ind og hjælper mig! Den kan varmt anbefales! Hvis i vil læse mere om nutraminos Amino, så kan i læse meget mere lige her: nutramino.com. Der står alt om produktet.

1368011880_Aminoandwebshopandlarge IMG_7947IMG_7980 IMG_7984 IMG_7990

   

3 kommentarer

 • JulieRothgarn

  Jeg får jo også helt selv lyst til at spise sundt. Mmh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Hvordan kan du forbrænde så meget, når du løber/går omkring 7 km?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Larsen

  Hvordan brugte du dine tigerrejer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig og hård dag!